halatul basescu
21 22 Basescu Ceausescu 2

21 22 Decembrie va reprezenta trecerea de la un regim la altul, sper. Si nu sper doar atat.

Sper ca data de 22, ziua de dupa plecarea lui Basescu sa inceapa un proces de redeschidere a tuturor dosarelor suspendate din cauza imunitatii nemeritate de un presedinte care a reusit sa dezbine un intreg popor.

Si nu numai atat. Vreau sa vad cum se deschid noi dosare care sa il infunde pana la sfarsitul zilelor.

Da, stiu ca e Craciunul si obiceiul spune ca trebuie sa fim iertatori in aceasta perioada. Iertarea insa trebuie sa fie doar pentru cei care o merita si Basescu nu e unul dintre oamenii care merita iertare.

Pentru intaia oara romanii trebuie sa se trezeasca si sa nu se culce la loc pana cand nimicul numit Basescu e in spatele gratiilor.

Noi nu trebuie sa ne batem joc de el asa cum si-a batut joc el de noi. Nu. El trebui pus la racoare si lasat acolo la macerat.

Abia atunci va intelege si el, poate, ca nu e nimeni mai presus de lege..ca doar sunt vorbele pe care le-a rostit de el. Numai ca in mintea lui acea propozitie se prelungea nepermis de mult… De fapt era : Nimeni nu e mai presus de lege…in afara de mine.

Acum, mai mult ca niciodata, nu trebuie sa uitam, nu trebuie sa iertam.

Vreti un exemplu de uitare post revolutionara?! FNI? Sorin Ovidiu Vantu? Caritas… etc… Lumea a uitat toate astea si acum SOV ne rade in nas dupa cateva ani de puscarie pentru alte lucruri decat ar fi trebuit condamnat…

Desi toate retorica de mai sus e legata in principiu de Basescu, el de fapt e varful unui iceberg…dupa el trebui sa urmeze toata camarila basista. Camarila care a furat si a ras in nasul unui intreg popor nu diversi menestreli care au stat cu gurile cascate sub masa imbelsugata a camarilei portocalii…sau ce culoare or mai avand ei acum..sau vor avea.

Daca iti place site-ul te rog un like aici

Opinie
poza zilei
Poza zilei … combinatii periculoase

poza zilei

Combinatii periculoase as numi genul de alaturari precum cel din imaginea de mai jos…. Nu e singurul caz in care este alaturata un ceva copilaresc cu un ceva fie de genul adult fie de genul violent.

N-ati vazut niciodata un magazin cu jucarii de copii perete in perete cu unul de jucarii pentru adulti?

Iata ca Scooby Dooooooo probabil canta in deschiderea unui concert Rock…

Daca iti place site-ul te rog un like aici

poza zilei
poza zilei
FUN
rca ieftin
RCA mai ieftin misiune imposibila?

RCA mai ieftin si nu mai scump ar trebui sa fie preocuparea majora a celor din ASF la ora asta pentru ca deja s-a ajuns la o limita ce poate genera proteste din partea unei mase imense de soferi.

In primul rand pentru un RCA mai ieftin trebuie redusa limitele maxime ale despagubirilor care in prezent sunt de 1 milion de EUR pentru pagube materiale si de 5 milioane de EUR pentru cele corporale.

In opinia mea cele doua categorii de despagubiri ar trebui inversate si sa fie de valori mai mici: 500 de mii pentru cele corporale si maxim 750000 pentru cele materiale.

De asemenea pentru a evita cazurile in care se exagereaza cu valoarea despagubirilor ar trebui sa existe un organism de control care sa poata sanctiona si dicta remedierea situatiilor aberante. In acest fel sunt protejate societatile de asigurari dar se mentine si o valoare decenta a despagubirilor platite.

O alta masura care trebuie avuta in vedere de ASF ar fi ca toate societatile de asigurare sa prezinte un plan de afaceri care sa stea la baza calculului valorii primei de asigurare.

Nu in ultimul rand, pentru a fi evitate abuzurile, trebuie ca ASF sa aiba rog de a interveni efectiv in activitatea companiilor de asigurare de asa natura incat sa impiedice cazurile de FURT.

De ce zic FURT? Pentru ca a vinde niste polite pe care vei sti practic ca nu le poti onora inseamna FURT..Inselaciune..sau cum vreti voi sa-i spuneti.

De asemenea trebuie reglementat clar si controlat cu mare atentie ce se intampla cu fondurile atrase astfel incat sa nu ne mai trezim ca o societate ca Astra crediteaza un grup de presa care altfel s-ar regasi in faliment.

De aici rezulta ca si bugetele de publicitate trebuie incadrate intr-o anumita limita rezonabila din bugetul companiei de asigurari.

Pare cam controlata toata afacerea? Da. Si asa si trebuie sa fie. De ce? Pentru ca vorbim de polite obligatorii pe care toti soferii sunt obligati sa le achite.

Ce se intampla daca nu avem RCA si ne opreste politia? Luam o ditamai amenda. Chiar si in cazul in care avem polita dar nu o avem asupra noastra suntem amendati. Eu unul am patit-o.

Asa ca fie ASF se pune pe treaba..fie soferii ii vor pune la treaba…

Opinie
poza zilei
Poza zilei cu M..e :)

Poza zilei vine din trafic. Am ceva suspiciuni ca ungurii au ceva placere in a folosi placute de inamtriculare cu numere ciudate… de exemplu acum cativa ani prin Ungaria fiind in trecere am remarcat in trafic o masina inmatriculata cu numar ce continerea cuvantul GAY..restul nu mai conteaza.

Completarea perversa si ceea ce eu as numi poza zilei o vedeti mai jos (Dacia Duster) :

Daca va plac articolele nu uitati sa dati un like aici si share. Citeste si da mai departe!

poza zilei
poza zilei
FUN