halatul basescu
Opinie

21 22 Basescu Ceausescu 2

21 22 Decembrie va reprezenta trecerea de la un regim la altul, sper. Si nu sper doar atat.

Sper ca data de 22, ziua de dupa plecarea lui Basescu sa inceapa un proces de redeschidere a tuturor dosarelor suspendate din cauza imunitatii nemeritate de un presedinte care a reusit sa dezbine un intreg popor.

Si nu numai atat. Vreau sa vad cum se deschid noi dosare care sa il infunde pana la sfarsitul zilelor.

Da, stiu ca e Craciunul si obiceiul spune ca trebuie sa fim iertatori in aceasta perioada. Iertarea insa trebuie sa fie doar pentru cei care o merita si Basescu nu e unul dintre oamenii care merita iertare.

Pentru intaia oara romanii trebuie sa se trezeasca si sa nu se culce la loc pana cand nimicul numit Basescu e in spatele gratiilor.

Noi nu trebuie sa ne batem joc de el asa cum si-a batut joc el de noi. Nu. El trebui pus la racoare si lasat acolo la macerat.

Abia atunci va intelege si el, poate, ca nu e nimeni mai presus de lege..ca doar sunt vorbele pe care le-a rostit de el. Numai ca in mintea lui acea propozitie se prelungea nepermis de mult… De fapt era : Nimeni nu e mai presus de lege…in afara de mine.

Acum, mai mult ca niciodata, nu trebuie sa uitam, nu trebuie sa iertam.

Vreti un exemplu de uitare post revolutionara?! FNI? Sorin Ovidiu Vantu? Caritas… etc… Lumea a uitat toate astea si acum SOV ne rade in nas dupa cateva ani de puscarie pentru alte lucruri decat ar fi trebuit condamnat…

Desi toate retorica de mai sus e legata in principiu de Basescu, el de fapt e varful unui iceberg…dupa el trebui sa urmeze toata camarila basista. Camarila care a furat si a ras in nasul unui intreg popor nu diversi menestreli care au stat cu gurile cascate sub masa imbelsugata a camarilei portocalii…sau ce culoare or mai avand ei acum..sau vor avea.

Daca iti place site-ul te rog un like aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.