dumele lui jiji
Opinie

Scurte – Septembrie 2019

01.09.2019

Știrea despre autobuzul ăla scufundat în Dâmbovița este, de fapt, că știm de ce e aglomerat Bucureștiul. Cum naiba, într-un oraș sufocat de mașini, circula cu un singur pasager?!

Publicația cuplului gurnalistic Tăpălabă-Tâmpălazi, g4media, ne anunță că a început campania electorală pentru că au fost majorate pensiile. Cel mai probabil celelalte partide nu ar fi oferit acest gen de „mită electorală”. Mai degrabă ar fi luat, așa cum au mai făcut..

02.09.2019

-Stimate domn, din păcate, suferiți de candidoză..
-Doamna doctor, țin să dezavuez aceste acuzații ale unor mizerabili.
Peste două săptămâni…
-Doamna doctor, mă mănâncă viernișorul.. Se pare că voi candida așa cum mi-o cer mulți.
-Da domnul meu, candida, așa e..candida..

Nike va lansa niște „adidași” cărora le poți cere să se lege singuri… Mai vorbim peste 100 de ani, și de kile, despre cum va arăta noul om..

Dacă tot e organizație de femei, OFSD, ar trebui condusă de Orlando. Da’ nu va mai fi clar de la ce vine F-ul din OFSD..

Tariceanu și-a dat demisia cu un discurs bipolar de-a dreptul. Totuși, eliberând funcția, pentru că vrea să fie în opoziție, înseamnă că trebuie să susțină propunerea PSD la funcția de președinte al Senatului? Nu?

03.09.2019

Cică Facebook ar putea ascunde numărul like-urilor… Haoleu, să vezi atunci, mâncaciash, ce revoltă pă Florica Dansatoarea. Da’ tot PSD-ul o să fie dă vină. Că, cică, e mână în mână cu nea Puțăverder, șefu la Feisbuc.

Dan Bârnâ a declarat că în turul doi îl va vota pe Iohannis. Doar nu o să se voteze pe sine, votează răul cel mai mic.

Rusia nu poate intra în NATO dar în Ramona, da..

04.09.2019

Pe YouTube mai lipsește să bage Teleshopping între două melodii de Salam și îi poate spune direct Taraf TV. Un fel de Pro TV pentru nișa mai de jos.

Ramona Bruynseels se teme că ne vor lăsa americanii singuri prin Afganistan. Oh, Ramona, vorba filmului și a cărții cu alt titlu..

Băsescu spunea că „Școala românească scoate tâmpiți”. Bine mă.. parcă Harvard scoate altceva.. Burduja, Bruynseels.. etc

05.09.2019

Din nou, ce naiba căutăm cu trupe în Afganistan?! Noroc că nu prea s-au prins ăștia că suntem prin zonele astea fierbinți. Sau, acceptă, pentru că în zonele fierbinți ajung pușcoace Made in Romania?!

N-am văzut să se strângă semnături pentru Viorica însă, pe TV, am văzut o campanie puternică referitoare la ce a făcut primăria capitalei. Ne pregătim de un „Dragă Veo”?!

Barna cu cine votează în turul 3? Dar nu în turul Franței?

El:-Ce sâni frumoși ai..
Ea:-Da, merci, și tu la fel..

Sper că, în seara asta, nu candidează Puleagolo..

Publicul, al 12-lea fundaș.

06.09.2019

A murit Robert Mugabe, fostul doctor din Zimbabwe. Cu această ocazie, vecinilor din Botswana, li s-a întărit moneda. Mie mi se rupe.

Deși celor din Afganistan li s-a propus să se întoarcă acasă ei au refuzat. Vorba aia:” frate frate da’ cușcușu’ e pă bani”

Dan Bârnă are o carismă atât de mare încât a ieșit președinte USR cu voturile a aproximativ 30% dintre membri. Kynky rău, nu?

07.09.2019

Hoitniuz, cine altcineva, ne explică de ce este interzisă în România apelarea la 112 de pe un telefon fără SIM. Da’ dacă vreau să sun de pe un SIM fără telefon se poate?

Sunt curios cât se va aloca în bugetul pentru anul viitor, în dreptul SRÍ, la capitolul prezervative.

Oricâtă barbă și-ar lăsa, Paleologu, tot mamelucul lui Băsescu rămâne..

08.09.2019

Știți, americanii purtau negocieri cu talibanii în vederea retragerii trupelor din Afganistan..Și ce să vezi..au fost „nevoiți”, din cauza atacurilor, cel mai probabil pe model Benghazi, să renunțe la negocieri..și să mai rămână acolo. Săracii..

Nu prea înțeleg de unde eticheta asta de „leftiști” pe cei din USR PLUȘ.. Cel mult fluent politic, trans politic, queerși politic..

România pare că joacă în telenovela aia „Malta mujer”..

09.09.2019

Uniunea Sequeeriștilor din România…

Dăcât că, în cazul lui Iohannis, cinismul și delăsarea i-au ucis munca. Dar, niciodată, ghinionul!

Singurul lucru, ce pare că-l mai fute zilele astea pe Iohannis, e o lene. O mare lene. #p.o.r.n

Virgil Măgureanu a avut o societate pe nume S.C. Pro România S.R.L… A închis-o în 2018…Hai mă Victor.. așa lipsă de inspirație sau…?!

Mitică, în Dumbrava minunată , și-a făcut un SRL de inteligeăns, cu nume de cub, bineînțeles. Acum pozează în meneging partnăr pă LinkedIn. Întrebarea mea e.. Pentru cine Paștele mă-sii face Mitică consultanță de intelijănț în România? Pentru firmele securității, nu?

10.10.2019

Să sperăm că Barna nu ne va oferi câte 72 de virgine…

Săracul Tăriceanu..A ajuns la vârsta Senactuții…

11.09.2019

Un hapciucalit, de la hoitniuz, a micțiunonat un articol în care ne povestește cum l-a costat pă el un salariu mediu pă economie să-și înceapă școala cu ai lui doi plozi. Și, culmea, sunt proști care bun botul la așa ceva. Coa’, poți cheltui și 1 milion de euro, depinde ce vrei să iei la copil.. ghiozdan cu Ferrari la scară..

Mie mi-ar plăcea să fie alegeri la grămadă, locale și parlamentare. Da, buletinul de vot să fie unul singur, în format revistă, să aibă o gagică goală la mijloc, să nu fie Macovei iar cabinele de vot să fie dotate cu fotoliu și șervețele. #mânărițînRomânia

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *