valentines day
Opinie

Altfel de Valentines Day

Altfel de Valentines Day avem anul asta pentru ca pica sambata…sambata mortilor. Unii il petrec in spatele gratiilor…si pentru o persoana anume un personaj drag ei ii poate trimite un cadou simbolic..o coliva de 30 de zile..deocamdata.

Va urma coliva de sase luni si, avand in vedere dosarele despre care vorbim, ar urma cea de 7 ani.

Valentines Day mai are si alt sens… iubirea..iubirea de bani iti poate aduce multi ani in puscarie daca nu ii produci cinstit. Asa e cand valorile tale morale insemna ca trebuie sa ii obtii cu orice pret.

Merita sa ajungi la 40 de ani cu o casnicie din interes, fara o familie, fara copii si cu o cariera distrusa? Eu zic ca nu.

De partea cealalta, oamenii se vad razbunati macar si pentru 30 de zile si cred ca bucuria maxima va fi atinsa atunci cand ibovnicul va fi si el tot dupa gratii.

Dar ce e ironic? Ca datorita varstei….legea spune ca executa o treime din pedeapsa..deci ca sa se sincronizeze…trebuie sa primeasca de trei ori mai mult. Asta s-ar putea rezolva relativ simplu…caci oricum exista deja cam 10 dosare pe rol..si din dosarele care se tot disjung acum i se mai potrivesc si alte fapte ca o manusa…Avem precedentul celui caruia cerea sa-i fie numarate ouale… Condamnat fara probe directe..

Totul e sa nu existe prea multa dragoste unidirectionala catre ibovnic din partea celor ce instrumenteaza dosarele…

Asa ca… Valentines Day DNA 🙂

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.