Varza a la RUS

Varza a la RUS nu e o reteta, desi as putea spune ca are un gust. Unul de rahat. In niciun caz turcesc. Varza a la RUS e o stare de spirit creata de cel mai nociv element, in opinia mea, din PSD.

Acest om nu numai ca a jignit milioane de romani dar a daunat tarii prin ocuparea pozitiilor pe care le-a ocupat. Printre altele daca ati uitat cumva  nu a sustinut referendumul de suspendare al chiorului.

Si apoi ce fel de lider esti tu ma care piersi alegeri dupa alegeri in zona ta? Chiar nici macar odata sa nu fii in stare sa fii si tu o plus valoare pentru partidul ala?

Bai nene, hai sa trecem peste faptul ca ai terminat Academia Stefan Gheorghiu si ai fost membru activ al UTC.Ba, dar tu ca absolvent de Facultate de Mecanica cu specializare in constructia de masini chiar sa nu ai habar de ce ar trebui facut pentru masinile alea care sunt deja construite?

Nenea Rus, iarasi in opinia mea, a activat toata perioada asta in PSD,PDSR,FSN etc doar ca un politruc ce ofticat ca nu poate sa devina el presedintele partidului a pus bete in roate continuu.

Pai sa fii tu invins de pinguinul Boc? Cum e posibil asa? Pe ala trebuia sa-l faci curva ta. Uita asta e chiar o licenta. Nu cum te ajuta Prelipceanu deunazi la Digi 24.

PSD nu are nevoie de astfel de oameni. De aceea dupa demisia din functia de ministru ma astept sa se intample altceva, desi din istoric se pare ca nu prea exista invatatura de minte, ma astept sa fie DAT AFARA din partid.Exclus pe viata!

Isi va gasi locul in PNL unde poate cu drag sa o puna de o noua Varza a la RUS.

Nu uita sa dati un like paginii de facebook eljijinews AICI

 

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.