insula cordelii
Opinie

Insula cordelii

Insula cordelii ii zic eu..caci nu prea vaz sa fie vorba de iubire in show-ul Insula Iubirii de pe Antena. Am vazut o parte din primul episod, si m-am convins ca nu mai e cazul sa continuu cu uitatul, dupa care au aparut diverse articole in presa de scandal cu poze care de care mai deocheate.

Daca nu ai urmarit iti zic foarte pe scurt despre ce e vorba in show-ul asta. Patru asa zise cupluri se afla pe o insula exotica in dorinta de a-si testa increderea unul in altul sub asediul ispitelor.

Cuplurile sunt formate din niste indivizi cam dubiosi la vedere si dovediti ulterior prin fapte…gen fosti puscariasi, escorte feminine sau pipite masculine.

Apoi avem ispitele care sunt formate din bajeti si fete care se doresc a fi draguti respectiv dragute. Ispititorii par mai bine alesi decat ispititoarele.

Ispititoare…pff…avem de a face cu un lider care pare de malaxor de penisuri dupa cum se misca..si nu stiu de ce parca ar zangani ceva in ea atunci cand are miscarile alea de concasor…apoi avem o culturista cu forme ce ar recomanda-o mai degraba la categoria de ispititor. Ar mai fi si inca vreo trei ciocanitori Woody…cam atat ar fi de zis despre ele.

Despre bajeti..nu e nimic de remarcat.

Cuplurile… Cei care pareau mai serios si care pareau ca formau si in realitate un cuplu au iesit repede din show pentru ca nu au rezistat.

Restul si-au dat in stamba…Avem una bucata dizeoza care se doreste vedeta asa ca prin urmare a ridicat rapid codita si s-a udat toata la umbra masculului batran…apoi una bucata diva nedescoperita ce presteaza servicii prin Italia…si un muschilos ce apare pe un site de socializare gay.Ah si ar mai fi un fost puscarias ce a fost condamnat pentru trafic de droguri.

Cool.

Ce ma intreb eu…le-au facut analizele inainte de a-i baga in show? Ca fatucile alea par sa mai fi prestat inainte in viata de zi cu zi. De exemplu ispititorul oare stie pe ce diva utilizata pune..mana sa zicem? Sau cu mana nu se ia,nu? :))

Concluzia mea? Esti fan mizerii umane la TV te uiti…nu te pasioneaza mizeria umana atunci te uiti in alta parte.

Nu uita sa dati un like paginii de facebook eljijinews AICI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.