femeia la volan
Opinie

Cand vom reusi ca tara?

Cand vom reusi ca tara? E o intrebare la care propabil ca toti dorim sa aflam raspunsul si cred ca unul din raspunsuri il veti gasi mai jos. Problema e ca nu are si un termen precis acest raspuns.

Ieri, trecand prin, frumoasa si in plina dezvoltare, comuna Chiajna am observat ca din masina din fata mea zboara o coaja de banana.

Da.Nu un muc de tigara o coaja de banana!! Ok..e comuna, s-ar zice ca suntem la tara chiar daca lipit de Bucuresti. Ma indoiesc ca un taran de la mama lui va arunca o coaja de banana pe geamul masinii.

Binenteles ca am dorit sa vad cine e la volanul masinii. Sa vad cine e badaranul care comite o astfel de magarie. I-am dat un pic de talpa si cand am intrat in Bucuresti am reusit sa ma apropii foarte tare de masina din fata.

Cineva era pe bancheta din spate iar la volan se zarea un par lung si ondulat….e clar..se pupa cu numarul masinii care era ceva cu IF…EMY.

Ajung in dreptul masinii respective si vad ca la volan era o „doamna” iar in spate era baietelul ei. Binenteles ca deschid geamul sa zbier la ea si ea face zambind tacticos acelasi lucru.

Ii zic „Coaja aia de banana pe care ai aruncat-o pe geam…” „Da” raspunde „doamna” zambind. „te face sa fii ca o maimuta.ca un om civilizat nu ar face asa ceva”.

„Doamna” a zambit si si-a vazut de drum.

Ei bine, cand nu vor mai zbura coji de banane sau ambalaje de diverse lucruri din masini pe strazile patriei atunci vom reusi ca tara.

De ce zic ca nu vad un termen? Pentru ca „puiul de doamna” ce statea pe bancheta din spate e urmatoarea generatie de badarani.

Tu cititorule ajuta la un viitor mai bun si ia atitudine cand vezi pe cineva facand asa ceva daca iti doresti ca tara asta sa aiba parte de un viitor mai bun.

Nu uita sa dati un like paginii de facebook eljijinews AICI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.