dumele lui jiji
FUN

Dumele lui Jiji – saptamana 19-25.09.2016

Dumele lui Jiji

19.09.2016

Mă gândesc că dacă toată lumea îl vede pe KWI în rolul lui R2D2 înseamnă că prima duamnă are parte doar de cybersex (zaibărsecs)?!

Blaga zice că i-a dat-o șefului poliției să i-o miște puțin. În spirit de reciprocitate i-o dau și eu să mi-o miște puțin.

Iphone 7 nu va putea fi deblocat cu mănuși. Probabil toți boxerii vor renunța să-l mai cumpere..

 20.09.2016
Văzând ditamai banner-ul pe clădirea guvernului și reclamele TV mă gândesc să aștept cu interes și îngrijorare costurile campaniei de promovare.. Apoi.. Probabil DNA-ul.
A sosit toamna și răcelile sunt inevitabile. De aceea vă recomand să vă faceți un stoc de furazolidon.. Nu știe când vă taie un strănut în momente nepotrivite..
Olivia Steer la Gâdea în platou e o arcă peste timp de la momentul Tucă – Curu Bivolaru
Oprea în culise înainte să intre la Gâdea:”Ia uite si la proasta asta de Steer.. Păi ce făceam eu dacă nu mă imunizam.. „
Udrea după ce termină masterul în teologie vrea să înființeze Institutul fericirii.. Sau cum se zice în engleză The Institute for Happy-Endings.
Masterul Elenei Udrea se va petrece intr-o chilie la Poarta Alba? Nu stiu de ce am senzatia asta, dar cred ca va fi un master mai lung decat 2 ani cat dureaza in mod obisnuit.Doamna Pruna!! E nevoie de mai multe chilii..si de o singura chelie..stiti dumneavostra care…
Procurorii DNA zici că partikipă la un concurs de ciclism, Turul Familiei, până ajung și la Băsescu..
Năstase a fost condamnat pe probe indirecte pentru campania electorală… Acum DNA de ce nu îl deranjează pe fostul candidat (Băs)?! E cam aceeasi speță..
Dacă în politică e mai greu decât în Afganistan atunci cum e? Cu alte cuvinte ne-am făcut cota de sirieni?!
Cu politicienii români nu mai poți face bancuri.. Ci talibancuri. 🙂
Primii oameni cu ochi albaștri apar într-o pictură rupestră veche de 7000 de ani, ș-un pic. Frate, ce vechime au și securiștii ăștia..
Dom’le Țara Românească trebuie să se separe. Da’ chiar trebuie să suportăm toate cutremurele moldovenilor?!
Vrei sa iti stii zodia? Acceseaza zodiacul personalizat pe zile de nastere: ZODIAC

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *