Marca Steaua

Marca Steaua s-a intors la clubul armatei CSA si pentru mine imi pare un non sens pentru ca pe ei nu ii impiedica nimeni sa foloseasca aceasta denumire…Clubul Sportiv al Armatei STEAUA, NU?

Un om cu interese care nu prea transpar, Talpan, zice ca s-a luptat timp de 10 ani ca sa ia inapoi marca si emblema inapoi. Lucrul asta desigur ca nu s-a intamplat fara stirea superiorilor, ca deh, viata e cazona la ministerul apararii.

Ce e ciudat e ca acum superiorul lui, comandantul clubului, spune ca acesta a facut un exces de zel. Probabil ca e un joc facut pentru a obtine cat mai multe de la Becali.

Sa presupunem ca marca si sigla au fost inregistrate cu rea credinta, da? Bun. Totusi care ar fi motivul pentru ca se ia in discutie palmaresul? S-a creat o noua echipa? Nu a fost continuitate? Si chiar daca s-ar fi creat o noua echipa si nu a fost continuitate…cum poate CSA sa ceara in palmaresul din 2003 pana in prezent?

Aaaa….ca poti sa ceri o suma de bani pentru folosirea marcii e altceva. Dar sa ceri bani din vanzarea de jucatori si din performantele realizate e dea dreptul aberant?

Care a fost implicarea in viata clubului Steaua din 2003 si pana in prezent din partea CSA? Au sprijinit cu ceva? NU. Din ce imi amintesc ei nu au facut decat sa puna in bete in roate.

Hai sa vedem cum arata baza sportiva, cum arata stadionul. A investit CSA in terenurile de antrenament? A investit CSA in tribuna oficiala? A investit CSA in nocturna? A investit CSA in tabela de marcaj? NU!

Excesul de zel are iz penal si in cazul in care Talpan va insista cu palmaresul cred ca vor exista cativa oameni cu adevarat de bine sa-l reclama la DNA pentru abuz in serviciu.

Apoi cu marca Steaua zice acel Talpan ca s-ar putea forma o noua echipa? Ce echipa ar fi aceea? Echipa peluzelor? Sa o faca! Eu m-am saturat de acesti derbedei din cauza carora am incet sa mai vin la meciuri.

Ultimul meu meci a fost acela cu Ceahlaul la care, chiar daca a fost un meci execrabil, peluzele in loc sa faca totul pentru a sustine ei au reusit sa faca un spectacol penilbil, al bulgarilor de zapada. Rusinos.

Apoi as vrea sa vad din ce s-ar intretine acel club de fotbal si in ce conditii ar putea sa fie un club profesionist de fotbal avand in vedere ca in Liga 1 nu pot exista cluburi de fotbal al carui actionar sa fie statul.

Eu unul, ca suporter al Stelei, nu voi accepta sa fie creata o alta echipa care sa nu ma reprezinte. Steaua e una dintre putine echipe din Liga 1 care a ramas ceea ce a fost.

Da, sunt de acord ca, fiind un club profitabil, trebuie sa sustina si celelalte sporturi din cadrul CSA dar nu e cazul ca acest lucru sa se faca prin santaj.

Si solutia santajului e sortita esecului de altfel. De ce? Pentru ca una e sa primesti ceva negociind cu buna credinta si alta e sa nu mai primesti nimic pentru ca nu mai ai din ce.

Citeste si da mai departe. Vezi butoanele de mai jos… Si nu uita sa dai Like paginii de Facebook eljijinews 

Forta Steaua!

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.