scorpion
Scorpion

Scorpion Treizeci si unu octombrie – Ziua atentiei

 Scorpion Treizeci si unu octombrie – Ziua atentiei

Nativii acestei zile se mandresc cu faptul ca sunt observatori meticulosi si adepti ai detaliului. Au capacitatea de a-si concentra si directiona foarte bine energia. Din acest motiv, vor putea sa treaca peste obstacolele aparute in drumul lor. Aceasta calitate ii transforma in adversari redutabili. In orice caz, nativii nu sunt in general exagerat de agresivi. De fapt, ar putea afisa un exterior dulce si chiar delicat, imagine care va mai atenua din latura lor dura. Atunci cand sunt implicati intr-o relatie, sunt atenti si protectori cu partenerii lor.

 

Sub imaginea lor publica, nativii de ambele sexe ascund un fel de razboinici care folosesc armele mintale. Acest aspect al caracterului lor ii poate conduce uneori spre multe necazuri. In unele situatii, s-ar putea spune nativii urmareau de fapt chiar necazurile, dar desigur ca acesta nu va fi si punctul lor de vedere. Ei afirma ca vor ataca numai daca vor fi provocati. De fapt, cei nascuti in aceasta zi s-ar putea sa aiba probleme din acest motiv. Ei sunt prea ingaduitori cu reactiile deplasate ale celorlalti. Cu alte cuvinte, deseori sunt prea buni si ajung sa regrete aceasta atitudine, mai ales atunci cand sunt dezamagiti sau cand nu sunt apreciati. Astfel, vor putea ajunge la depresii nervoase. De fapt, depresiile nu sunt altceva decat suparari care nu sunt exeriorizate si care sunt pastrate in interior.

 

Lupta, indiferent daca este fizica sau spirituala, reprezinta o parte esentiala a vietii nativilor. Razboincul intelectual este cel care prefera provocarile facute de situatiile mai deosebite. Pentru a obtine ceea ce isi doresc, sunt capabili sa isi ingradeasca anumite laturi ale presonalitatii, sa se priveze de anumite nevoi (inculusiv lipsa mancarii, a bauturii si a somnului) si chiar sa accepte durerea fizica. Persoanele nascute pe data de 31 octombrie se mandresc cu capacitatea lor de a renunta la confort si la lux. De asemenea, se mandresc cu puterea care ii ajuta sa faca fata situatiilor surprinzatoare si periculoase care apar instantaneu. Instruirea si antrenamentul psihic sunt cheile pentru dezvoltarea si evolutia personalitatii nativilor.

Cei nascuti in aceasta zi nu renunta usor la ceea ce au castigat. Partea critica a mintii lor este foarte dezvoltata si ascutita. Intotdeauna vor demasca falsurile si nesiguranta. Nativii adora sa faca munca de cercetare. Deseori, vor fi chiar detectivi sau vor lucra in cercetare. S-ar putea sa fie atrasi de riscuri, dar le vor calcula bine inainte sa actioneze. Din acest motiv, nu se poate spune ca sunt aventurieri nesabuiti. Sunt predispusi la tot felul de accidente. In situatiile in care isi doresc foarte mult sa realizeze ceva, ar putea fi pur si simplu victimele nesansei. Cand vor intampina asemenea greutati, vor da dovada de o hotarare si incapatanare iesite din comun. Vor incerca sa isi schimbe sansele si sa intoarca norocul in favoarea lor. In cele din urma vor reusi.

 

Persoanele nascute in aceasta zi nu trebuie sa permita lucrurilor mici sa le enerveze si sa le afecteze. Cheia pentru a detine controlul asupra puterilor lor este stapanirea de sine. Daca nu vor reusi sa faca acest lucru, sa isi controleze personalitatea, vor deveni confuze. Deci, vor ajunge sa fie vulnerabile in situatiile de criza. Nativii vor incerca sa faca tot ceea ce le va sta in puteri pentru a ajuta o idee sau o persoana in care vor avea sperante. In orice caz, ar trebui sa invete cum sa reactioneze atunci cand sunt respinsi si atunci cand sunt dezamagiti din punct de vedere emotional. Principiul lor de viata este ilustrat de afirmatia: „calitatea este mai importanta decat cantitatea”. Din acest motiv, ar putea da uneori impresia ca sunt pasivi si ca in plus dau dovada si de lipsa hotararii si a ambitiei. Alte motive pentru care ar putea da acesta impresie ar fi simtul lor restrictiv si dorinta de a nu atrage atentia intr-un mod nepotrivit sau nedorit.

SFATURI: Straduieste-te mai mult sa obtii ceea ce iti doresti. Realizarile sunt importante. Ar trebui sa renunti la garda pe care ai ridicat-o si sa permiti oamenilor sa te cunoasca. Nu mai fi atat de suspicios. Fii mai increzator. In plus, ar trebui sa nu mai fii atat de critic si de certaret. Cultiva-ti diplomatia. Siguranta de sine este cheia pentru multe usi.

PUNCTE FORTE:   – Afectuos – Cu spirit de observatie – De neinfrant

PUNCTE SLABE:  Irascibil – Cu tendinta de a se pune in umbra – Refractar

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.