Sagetator Unsprezece decembrie – Ziua intensitatii

Sagetator Unsprezece decembrie – Ziua intensitatii

Persoanele nascute in data de 11 decembrie sunt in principiu indivizi seriosi, intensi, grijulii si plini de initiativa. Sunt extrem de bine orientati spre scopurile lor si, de aceea, greu de oprit. In ciuda orientarii lor mentale profunde, ei au adesea si o prezenta fizica dominanta. Aceasta combinatie de gandire si prezenta fizica ii face niste indivizi puternici.

 

Dinamismul nativilor din 11 decembrie le creeaza de obicei greutati. Oricum, daca sunt neglijati, cad in dizgratie sau pierd sprijinul profesorilor sau al urmasilor, ei pot trece prin momente de mare stres psihic, uneori chiar ajung in punctul de a renunta sau de a claca. Din fericire, cei nascuti in aceasta zi au capacitatea de a-si reveni chiar si din cele mai dramatice situatii, chiar cu mai multa forta, devenind mai flexibili decat inainte. Increderea in ei insisi, cat si natura energiei lor debordante, care pare sa ii intreaca si sa aiba o viata proprie, le asigura succesul.

 

Asemenea unor conductori de energie, cei nascuti in aceasta zi pot avea o influenta enorma asupra celor din jurul lor. Cuvintele, faptele si chiar gandurile lor pot afecta sentimentele familiei, ale prietenilor si colegilor. O singura privire indreptata catre ei poate scoate la iveala ceea ce simt pentru ca sunt destul de transparenti. Este greu pentru ei sa isi ascunda emotiile, care de obicei se vad clar pe chipul lor sau sunt exprimate clar pentru toata lumea prin limbajul corpului. In mod paradoxal, ei s-ar putea sa nu isi dea seama de ceea ce este evident la cei din jur. In aceasta privinta, le-ar fi de mare ajutor sa aiba un partener sau un prieten intelegator care sa ii poata ajuta sa fie mai constienti de propria persoana si sa mentina o legatura cu felul in care ii vad ceilalti.

 

Nativii zilei de 11 decembrie isi pot asuma o pozitie de mare raspundere, dar nu sunt cea mai buna alegere pentru o pozitie care necesita arbitraj impartial. Responsabilitatea lor de baza este fata de munca sau poate fata de intelegerea si viziunea lor morala asupra vietii. Nativii iau foarte in serios notiunile de corect si incorect si s-ar putea sa cada in greseala de a condamna sau de a judeca pe cineva. O astfel de judecata are de obicei un aspect sever si ii raneste pe cei vizati. Ca parinti, persoanele nascute pe 11 decembrie trebuie sa aiba mare grija sa nu faca presiuni asupra copiilor lor. De fapt, strategia „traieste si lasa-i si pe altii sa traiasca” poate fi mai buna decat o atitudine razbunatoare. Mai mult, nativii acestei zile trebuie sa invete sa se relaxeze, sa se distreze si sa se bucure. De multe ori, seriozitatea lor sta in calea posibilitatii altora de a se simti in largul lor. Daca isi pot pastra seriozitatea pentru locul de munca si sa isi permita sa se destinda mai mult in timpul liber, isi vor imbunatati simtitor calitatea vietii.

 

SFATURI: Lasa-te dus de val si accepta ceea ce ti se intampla. Mentinandu-ti o orientare pozitiva iti poti imbunatati conditia, atat pe a ta, cat si pe a celor pe care ii iubesti. Rasul iti mentine sanatatea.

 

PUNCTE FORTE:

Practic

Influent

 

PUNCTE SLABE:

Preocupat de propria persoana

Neatent la sine

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.