sagetator
Sagetator

Sagetator Douazeci si unu decembrie – Ziua marii dileme

Sagetator Douazeci si unu decembrie – Ziua marii dileme    Indivizii puternici nascuti pe 21 decembrie stiu cum sa foloseasca tacerea in avantajul lor. Fie ca sunt vorbareti sau nu, ei vor folosi in primul rand limbajul trupul, prezenta fizica si mintea pentru a-si prezenta ideile intr-o maniera irezistibila. Este foarte dificil sa li te opui pentru ca sunt foarte hotarati sa isi realizeze obiectivele.

 

Intr-adevar, nativii zilei de 21 decembrie dau dovada de energie si hotararea de a rezolva problemele in felul lor unic si in directia pe care o vor dori ei. In cazul in care forteaza un alt individ sa faca ceva asa cum vor ei, ar fi mult mai bine sa aiba control asupra rezultatului.

 

Nativii zilei de 21 decembrie pot folosi tacerea cu un efect devastator. Refuzand sa vorbeasca in situatiile cruciale ale unei conversatii sau negocieri, ei ii pot supara sau intimida pe ceilalti mult mai mult decat daca ar fi vorbit sau chiar tipat. Se poate descoperi ca in spatele acestei taceri exista un temperament malefic ce poate izbucni in orice moment si ceilalti ii trateaza adesea pe cei nascuti astazi cu mare grija, ca nu cumva sa explodeze precum un vulcan. Acest sentiment ii poate face pe partenerii lor sa se sature de ei si vor ajunge in cele din urma la o despartire. In consecinta, nativii zilei de 21 decembrie pot avea dificultati in mentinerea relatiilor interpersonale de-a lungul anilor, posibil lasand in urma lor un sir de inimi frante.

 

Celor nascuti astazi nu le place in mod special sa raspunda la intrebari legate de ei insisi. Extrem de secretosi in legatura cu viata lor interioara fantezista, ei sunt fara doar si poate foarte puternici in proiectarea acestor fantezii in lume si in crearea mediului propice pentru acestea. Atat dorintele cat si capacitatea lor de a-i controla pe ceilalti sunt mari. Multi oameni ii trateaza exact asa cum vor sa fie tratati pentru a le mentine acestora buna dispozitie, deaoarece stiu ce ii asteapta daca aceasta dispozitie se schimba. Totusi, nativii zilei de 21 decembrie pot fi fermecatori, senzuali si calzi cu cei pe care ii iubesc.

 

Atat barbatii, cat si femeile, nascuti astazi sunt puternici din punct de vedere fizic prin capacitatea de a stapani miscarea si repausul. In plus, ei isi manifesta de obicei dragostea mai mult fata de copii si animale. Aceasta dragoste poate eclipsa din cand in cand interesul pentru partenerii lor de viata. In asemenea relatii, darul lor puternic intuitiv si abilitatile non-verbale isi gasesc o gama intreaga de exprimare.

 

“Cel ce nu este de partea mea, este impotriva mea” este cel mai adesea motto-ul nativilor zilei de 21 decembrie. Ei trebuie sa invete sa fie mai iertatori. Reducerea fricii de respingere, indoielilor usoare si nesigurantelor, calmarea dorintelor intense de a fi admirati sunt obiective importante pentru dezvoltarea lor spirituala viitoare.

 

SFATURI: Invata sa fii mai deschis si mai putin secretos. Ai incredere si impartaseste. Nu iti crea resentimente. Fanteziile pe care le proiectezi pot fi periculoase. Fereste-te sa ai pretentii prea mari de la ceilalti.

 

PUNCTE FORTE:

Hotarat

Atletic

Intuitiv

PUNCTE SLABE:

Egoist

Dominant

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *