sagetator
Sagetator

Sagetator Douazeci si doi decembrie – Ziua continuitatii

Sagetator Douazeci si doi decembrie – Ziua continuitatii    Nativii zilei de 22 decembrie sunt stapani ai actiunilor pe termen lung. In munca lor sau in viata de familie tema succesiunii este destul de importanta pentru ei. Puterile lor profetice sunt de obicei rezervate pentru a face preziceri corecte pentru viitor pe baza datelor pe care le-au adunat din trecut. Aceasta nu implica neaparat ca ei sunt incapabili sa schimbe cursul lucrurilor. Stiu bine ceea ce vor in viata planificandu-si eforturile si timpul in conformitate cu scopul urmarit.

 

Adeptii securitatii, nativii zilei de 22 decembrie progreseaza in general incet si sigur, an dupa an construindu-si o structura trainica a vietii. Datorita naturii lor grijulii, ei experimenteaza cateva colapsuri, iar cand catastrofa se abate asupra lor, ii loveste destul de tare. Insa, dupa o perioada rezonabila de timp in care se refac, ei continua sa isi urmeze drumul. Daca sunt extrem de ambitiosi (ceea ce rareori se intampla in cazul nativilor zilei de 22 decembrie) urcarea lor in varful piramidei poate fi extrem de lenta, atat datorita faptului ca refuza sa isi asume riscuri lipsite de temei sau sa faca compromisuri in ceea ce priveste integritatea lor. Munca lor cat si abordarea vietii lor este asemanatoare cu a unui artizan care se bucura enorm atat de procesul de producere in sine, cat si de produsul finit rezultat.

 

Nativii zilie de 22 decembrie par sa fie foarte rabdatori si acest lucru este valabil pe termen lung. Totusi, in cazul oricarei situatii zilnice, ei pot lasa lucrurile marunte sa ii supere, vor deveni iritati, indaratnici si vor condamna usor. Reactiile lor tind sa fie pripite si vor fi foarte usor enervati. Cu toate acestea, ei vor purta rareori pica in acest sens, odata ce si-au exprimat dezaprobarea. Ei asteapta ca regulile lor sa fie urmate intocmai in respectivele situatii, in special cand vine vorba de copiii lor. Trebuie sa evite sa devina persoane autoritare rigide, deoarece un astfel de comportament poate starni resentimente din partea membrilor familiei sau in anumite cazuri chiar revolta.

 

Pentru majoritatea celor implicati, nativii zilei de 22 decembrie demonstreaza o natura serioasa si secretoasa, insa cand umorul lor se face remarcat, cei care ii inconjoara se vor relaxa cu siguranta. Intr-adevar, celor nascuti astazi le place foarte mult relatia de camaraderie cu cei cativa prieteni sau cu membrii familiei. Totusi, fiind indivizi care au nevoie sa fie singuri in cea mai mare parte a timpului, ei nu se vor simti comfortabil in adunarile sociale mari. Ei vor prefera sa se retraga in ei insisi, decat sa fie in centrul atentiei. Ei trebuie sa fie atenti ca umorul lor uneori taios, ironic si satiric sa nu degenereze in glume sarcastice si socuri negative. O sarcina importanta pentru ei este sa pastreze un echilibru intre a se distra si a fi seriosi, intre expunerea sociala si izolare si, daca este posibil, sa gaseasca un canal prin care gandurile si sentimentele lor profunde si adesea izolate sa poata fi exprimate.

 

SFATURI: Domoleste-ti latura restrictiva. Invata sa fii mai deschis si mai permisiv. Nu mai condamna. Uneori, poate fi extrem de sanatos si distractiv sa faci lucruri prostesti. Integreaza-te din punct de vedere social.

 

PUNCTE FORTE:

Atent

Pregatit

Increzator

 

PUNCTE SLABE:

Irascibil

Rigid

Taios

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *