sagetator
Sagetator

Sagetator Cincisprezece decembrie – Ziua expansivitatii

Sagetator Cincisprezece decembrie – Ziua expansivitatii

Persoanele nascute pe 15 decembrie gandesc la scara mare. Aceste personalitati expansive isi lasa gandurile sa curga liber, cateodata chiar haotic si admit putine limitari. Totusi, au o atractie pentru putere si pentru modul de functionare al unor sisteme, astfel incat adesea isi realizeaza ambitiile. In cele din urma, s-ar putea sa nu stie sa ramana in varf in cariera sau in grupul social. Din cauza unei orbiri morale, a unui optimism excesiv sau a unei mandrii exagerate pot cadea in disgratie. Poate ca trebuie sa invete sa fie multumiti la orice nivel care li se potriveste, sa accepte propriile limitari si sa faca tot ce le sta in putinta cu ceea ce au la indemana.

 

Nativii zilei de 15 decembrie sunt in cea mai mare parte indivizi foarte sociali, in asemenea masura incat le face placere sa aiba un impact pozitiv asupra prietenilor lor, familiei si asupra societatii in general. Este esential ca ei sa ia in considerare cu mare grija daca aceasta influenta este intr-un final de natura pozitiva. In aceasta privinta, cei nascuti in ziua de 15 decembrie se simt in largul lor atunci cand pot fi buni (nu condescendenti), de ajutor (nu bagareti) si grijulii (nu cicalitori).

 

Cei nascuti in data de 15 decembrie sunt adesea placuti de ceilalti datorita faptului ca prezenta lor ii face pe oameni sa se simta bine. Ei aduc mult optimism, o usurinta si o deschidere care este foarte apreciata. Cei nascuti in aceasta zi sunt de asemenea placuti tocmai pentru ca vad imediat partea buna si potentialul celor care sunt demni de admiratia si respectul lor. Ei trebuie, totusi, sa ramana realisti atunci cand se ataseaza de persoane pe care nu le cunosc prea bine si sa ii evite pe cei care ar profita de ei prin manipulare si dependenta. Pentru unii dintre nativi, domeniul care prezinta cel mai mare pericol este cel financiar in care sunt deosebit de vulnerabili si predispusi la a fi exploatati.

 

Indivizii nascuti pe 15 decembrie sunt de obicei increzatori in norocul lor. Ei au o anumita incredere in majoritatea situatiilor care sunt de natura impersonala si mai putina incredere intr-un anumit punct forte sau talent. Pentru majoritatea situatiilor, acesta este un lucru sanatos, dar ii poate duce la judecati gresite in ce priveste potentialul negativ al anumitor contexte. Nativii zilei de 15 decembrie pot fi deosebit de dezinteresati referitor la acest fel de pericole. Exista o latura extrem de filosofica, poate chiar fatalista in caracterul lor. Daca sunt predestinati sa piarda, atunci asa va fi. De asemenea, vor prefera adesea sa abandoneze pur si simplu o situatie rea, decat sa ii faca fata. Ca atare, o mare provocare pentru ei este aceea de a-si limita stradaniile si de a se tine de ele – sa finiseze, sa slefuiasca si sa perfectioneze ceea ce fac. Trebuie sa ajunga sa recunoasca faptul ca majoritatea celor care reusesc in viata stapanesc foarte bine un domeniu inainte de a merge mai departe.

 

SFATURI: Nu te lasa prins de jocurile de putere; ai grija sa pastrezi o atitudine condescendenta. Invata sa faci fata restrictiilor.

 

PUNCTE FORTE:

Vesel

Social

Placut

 

PUNCTE SLABE:

Nerealist

Manipulator

Orb

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.