rac
Rac

Rac Treizeci iunie – Ziua motivatiei

Rac Treizeci iunie – Ziua motivatiei Este foarte greu sa convingi o persoana nascuta pe 30 iunie sa faca ceva daca nu are o motivatie serioasa. Cei nascuti in aceasta zi se impart in doua categorii: introvertiti si extrovertiti. Ambele tipuri de indivizi sunt animate de idealuri personale inalte. Lumea lor este intr-adevar privata si foarte putini sunt cei care sunt admisi in ea. Indivizii introvertiti nascuti in aceasta zi manifesta preferinta pentru un stil de viata care este in stransa legatura cu caminul lor (uneori prefera sa munceasca acasa).

Vietile lor sunt atat de bine circumscrise caminului, incat pasiunile acestor nativi nu sunt decat simple extensii ale vietii casnice. Aceste pasiuni isi insusesc si ele calitatile vietii nativilor zilei – sigure, familiare, lipsite de risc. Indivizii extrovertiti nascuti in aceasta zi pot parea ca au un temperament linistit, dar asta se va intampla pana in momentul in care vor fi confruntati cu o situatie deosebita. Atunci isi vor dezvalui adevarata personalitate. Nativii ar trebui sa isi mai tempereze atitudinea excentrica pentru ca uneori poate scapa de sub control.

Aproape toti cei nascuti in aceasta zi au foarte bine dezvoltat simtul tehnic. Uneori, acesta este atat de dezvoltat incat nativii devin virtuosi ai domeniului. Sunt oponenti formidabili, rareori pierzand o disputa.

In general, aceasta calitate se manifesta in plan fizic sau in plan psihic. Introvertitii trebuie sa fie atenti sa nu isi reprime prea mult latura agresiva. De multe ori, persoanele nascute pe data de 30 iunie sunt incapabile sa isi exprime sentimentele. Se tem de multe ori sa nu isi faca rau lor insisi sau sa nu faca rau celorlalti spunand ceea ce simt.

Persoanele nascute pe data de 30 iunie care sunt mai extrovertite isi exprima agresivitatea printr-un accentuat spirit competitiv. Trebuie sa fie atente, insa, la riscul de a deveni violente. O astfel de persoana este un adversar fascinant, dar foarte periculos. In mod paradoxal, atunci cand acesti indivizi extrovertiti se afla singuri alaturi de prieteni sau familie pot parea pasivi sau chiar docili.

Ambele tipuri de nativi se manifesta diferit, in functie de situatie. In realitate sunt diferiti fata de atitudinile pe care le afiseaza. Acestea depind de starea lor de spirit. Barbatii nascuti in aceasta zi sunt mult mai schimbatori decat femeile. Aceasta calitate le confera un anumit mister. Nativii sunt un mister chiar si pentru ei insisi. De aceea, ar fi bine sa incerce mai mult sa se autocunoasca.

Cei nascuti in aceasta zi sunt extrem de priceputi in ceea ce priveste manevrarea banilor, indiferent daca sunt ai lor sau daca sunt ai altora. Calitatile lor privitoare la acest domeniu ii atrag pe ceilalti. Sunt persoane cautate pentru sfaturile pe care le ofera. Sunt foarte corecti in ceea ce priveste calculul costurilor. Isi vor maximiza profitul si isi vor minimiza cheltuielile.

Motivatia personala a persoanelor nascute pe data de 30 iunie in ceea ce priveste meseria este de fapt un hobby. Acest hobby este in mod sigur ceva deosebit si ii intereseaza pe nativii mult mai mult decat profesia. Ei nu vor ezita sa investeasca energie in mod nelimitat in acest domeniu. Atunci cand sunt constienti de mediul in care se afla si de dorintele celorlalti, pot aduce o contributie nepretuita societatii. Cei nascuti in aceasta zi ar trebui sa caute sa se implice in activitati ce includ increderea in oameni. Pentru ca nativii permit unui numar mic de persoane sa patrunda in universul lor, cei alesi ca prieteni se pot considera privilegiati.

SFATURI: Invata sa te placi mai mult pe tine insuti. Vezi cum poti sa ii ajuti pe ceilalti. Daca este posibil, canalizeaza-ti agresiunea in obiective constructive. Descopera-ti temerile si invata sa le tii piept. Nu-ti permite sa te retragi in tine.

PUNCTE FORTE:

Motivat

Abil in ceea ce priveste banii

Cu aptitudini tehnice

PUNCTE SLABE: Schimbator Represiv Negativist

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *