rac
Rac

Rac Doi iulie – Ziua inconstientei

Rac Doi iulie – Ziua inconstientei

Nativii zilei de 2 iulie sunt foarte emotivi si receptivi la sentimentele celorlalti. In general, cei nascuti astazi se impart in doua tipuri diferite: cei care pastreaza asemenea sentimente pentru ei insisi si cei care se exprima intr-un mod efervescent. Persoanele mai retinute nascute pe 2 iulie trebuie sa invete sa se exterioreze in timp ce o persoana activa nascuta pe 2 iulie trebuie sa-si tempereze trairile emotionale.

Nativii zilei de 2 iulie sunt adesea asaltati de indoieli in ceea ce ii priveste si de o lipsa de incredere in ei insisi. Astfel de nesigurante nu sunt mereu observate de ceilalti, in special atunci cand nativii sunt persoane realizate. Motivul pentru care aceste lucruri se intampla se datoreaza faptului ca nativii zilei de 12 iulie nu vor sa ii incarce pe ceilalti cu problemele lor. Pentru ei, indoielile infrante pot fi o chestiune personala. Ei nu se grabesc sa caute sprijin pozitiv din partea altora.

Persoanele nascute pe 2 iulie duc o viata fantastica foarte activa, dar o mare parte din activitatea lor ramane in sfera inconstientului, a visarii cu ochii deschisi, aproape niciodata transformandu-se in realitate. Fara indoiala, pentru o persoana nascuta pe 2 iulie, cheia intelegerii de sine este recunoasterea efectului inconstient al fanteziei in planul vietii emotionale si al imaginii de sine. Astfel, starile de constienta si inconstienta trebuie sa fie foarte bine intelese de nativi. O astfel de emancipare de sine solicita timp si energie care, in cazul persoanelor nascute pe 2 iulie, pot fi pe deplin consumate cu grijile zilnice. Daca nativii fac o investitie in scopul dezvoltarii personale, ei vor face tot ce le sta in putinta pentru imbunatatirea sanatatii si performantei in munca. De asemenea, ei pot face schimbari majore din viata lor. Intr-adevar, un nativ care are succes din punct de vedere social este adesea capabil sa puna o viata fantastica, bine integrata, in serviciul direct al carierei lor.

Partenerii nativilor zilei de 2 iulie pot juca un rol important in incurajarea unui astfel de proces psihologic. Cei nascuti pe 2 iulie sunt inzestrati cu o bogatie emotionala si o profunzime a sentimentelor ce merita efortul de a fi scoase la iveala. Totusi, nativii zilei de 2 iulie sunt extrem de sensibili si nu reactioneaza prea bine la confruntari sau acuzatii. Deoarece sunt atat de sensibili, dragostea lor trebuie sa fie exprimata in mod direct, fara a fi ascunsa. Acest lucru, insa, implica o mare intelegere si rabdare.

Nativii extrovertiti pot fi tulburati atunci cand intentiile lor bine fondate si in acelasi timp exagerat de emotionale sunt intelese gresit. Un introvertit al zilei de 2 iulie poate fi incapabil sa faca fata agresivitatii celorlaltii si in situatiile conflictuale este posibil sa reactioneze sau, de cele mai multe ori, sa se retraga. Persoanele nascute pe 2 iulie vor reusi sa isi echilibreze viata sentimentala si cea ireala. In aceste conditii, ei se vor feri de o stabilitate ce implica contributia celorlalti.

SFATURI:Pastreaza legatura cu viata ta fantastica. Examineaza masura in care intra in conflict cu natura ta emotionala si apoi foloseste-o in interesul tau propriu. Echilibreaza-ti lumea interioara si exterioara. Incearca sa raspunzi mult mai eficient nevoilor celorlalti.

PUNCTE FORTE:

Imaginativ

Responsabil

Interesant

PUNCTE SLABE:

Nesigur

Nerabdator

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *