leu
Leu

Leu Sase august – Ziua intamplarilor unice

Leu Sase august – Ziua intamplarilor unice

Persoanele nascute pe 6 august au o mare slabiciune pentru experimente. Sunt atrase de intamplari unice sau extraordinare. Acorda foarte multa atentie evenimentelor de genul celor care au loc o data in viata, celor care par imposibile sau inexplicabile si evenimentelor ce par a avea o sursa divina. Poate ca, nativii zilei de 6 august sunt chiar ei cei care provoaca aceste evenimente. Poate ca sunt martori intamplatori ai unor astfel de fapte. Evenimentele deosebite isi vor pastra importanta in ochii celor nascuti in aceasta zi indiferent daca au luat parte in mod direct la ele sau daca doar au citit sau scris despre ele. In orice caz, ceea ce ii intereseaza pe ei in mod special este contactul spiritual sau direct cu experienta. Descoperirile personale referitoare la un subiect de mult uitat sau neabordat anterior ii atrag ca un magnet.

Viata obisnuita nu prezinta o importanta prea mare pentru nativii zilei de 6 august. Ei se plictisesc foarte repede de cotidian. Exista posibilitatea sa fie prinsi in preocupari obisnuite si sa nu aiba o situatie familiala extraordinara. In acest caz, apare pericolul ca nativii sa se retraga intr-o lume fantastica, lume ce le va satisface dorintele. De asemenea, exista posibilitatea ca dupa multi ani de frustrari si temeri, cei nascuti in aceasta zi sa se hotarasca sa isi paraseasca stabilitatea si sa inceapa cautarea unor noi orizonturi. Dupa ce vor face asemenea schimbari dramatice, persoanele nascute in aceasta zi s-ar putea sa realizeze ca viata linistita nu este potrivita pentru ele. Unele dintre persoanele nascute pe data de 6 august s-ar putea sa simta un sentiment de regret pentru ca nu au facut descoperirile mai devreme.

Doar cea mai stabila si evoluata persoana nascuta in aceasta zi va reusi sa isi integreze dragostea pentru unic si neobisnuit in viata zilnica. De obicei, cei care reusesc sunt firi creative, carora le place sa se ocupe de subiecte strans legate de intamplari singulare si neobisnuite. Unii dintre nativii zilei de 6 august s-ar putea sa fie inzestrati cu darul de a imbina fantasticul cu realitatea si de a impartasi o asemenea viziune neobisnuita si celorlalti.

Depasirea granitelor experientelor obisnuite (sau cel putin extinderea lor) are o importanta deosebita pentru nativii zilei de 6 august. Atitudinea aceasta le va permite sa aiba o abordare mai intensa a vietii. Intr-adevar, stilul lor de viata poate fi dificil de acceptat pentru cei din jurul lor. Aceasta atitudine venita din partea celorlalti se poate sa nu se manifeste. Se va intampla astfel, in cazul in care partenerii nativilor vor avea aceleasi interese si preocupari ca si ei. Persoanele nascute pe data de 6 august vor face schimbari atat de rapide in viata lor, incat aceste schimbari ii vor afecta pe colegi, pe membrii familiei si pe prieteni. Oamenii din jurul nativilor vor putea sa faca fata schimbarilor cu mare greutate.

Nativii acestei zile simt o mare nevoie de a primi dragoste. Pentru ei nu conteaza daca o primesc sub forma senzuala sau sexuala. Persoanele nascute pe data de 6 august pot avea parte de mari dezamagiri in ceea ce priveste gasirea partenerului perfect sau a relatiei ideale. Aceste persoane sunt prieteni si parinti de incredere, in felul lor propriu. De cele mai multe ori isi iau foarte in serios responsabilitatile. Cu toate acestea, deseori sunt incapabili sa le duca la bun sfarsit pentru a-i multumi pe cei dragi. Incapacitatea aceasta este datorata cerintelor pe care le are stilul de viata al nativilor.

SFATURI: Accepta faptul ca, s-ar putea sa fii pus in situatia in care vei fi nevoit sa faci compromisuri. Pentru a putea primi mai multa dragoste si afectiune ai putea sa renunti sa tanjesti dupa atat de multe experiente noi. Dezvolta-ti capacitatea de a vedea lucrurile si dintr-un alt punct de vedere.

PUNCTE FORTE: – Interesant – Romantic – Original

PUNCTE SLABE: Deziluzionat – Nelinistit – Antisocial

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.