balanta
Balanta

Balanta Treisprezece octombrie – Ziua personalitatii dure

Balanta Treisprezece octombrie – Ziua personalitatii dure

Nativii zilei de 13 octombrie nu prea se joaca atunci cand este vorba de viata profesionala. Ei isi iau cariera foarte in serios si se mandresc cu abilitatile lor de a obtine rezultate. Duri pana la extreme, ei sunt dusmani periculosi si au capaciatatea de a depasi rezistenta celorlalti prin curajul lor fin si prin puterea de a indura. Ei considera ca o fiinta umana trebuie sa treaca la actiune – fara daca si fara dar.

 

Din nefericire, totusi, cei nascuti astazi pot fi rigizi si neiertatori. Ei pot considera ca este greu sa fie fericiti pentru perioade mai indelungate de timp si sunt critici inversunati cu ceea ce se intampla in jurul lor. Ei au mare nevoie de relaxare, dar din cand in cand considera acest lucru imposibil de realizat. Desi sunt extrem de talentati, ei intampina dificultati atunci cand trebuie sa simplifice viata. Asadar, nativii zilei de 13 octombrie intampina destul de frecvent probleme in relatiile personale. Este dificil pentru ei sa ii multumeasca pe ceilalti cand ei insisi sunt atat de nelinistiti.

 

In mod paradoxal, nativii zilei de 13 octombrie sunt cunoscuti de cei apropiati lor ca persoane placute si darnice. In limita decentei, ei sunt mult mai duri cu ei insisi decat cu ceilalti, dar nu toti care ii inconjoara sunt capabili sa remarce acest lucru. Nu numai ca sunt perfectionisti, dar prin atitudinile lor critice pot face ca viata alaturi de ei sa fie dificil de trait. De asemenea, va fi chiar dificil de lucrat cu ei. Din fericire, ceea ce produc este in general de o calitate superioara incontestabila. Este destul de greu sa ii faci sa greseasca atunci cand este vorba de rezultatele muncii lor.

Nativii zilei de 13 octombrie sunt adesea foarte evazivi, mai ales atunci cand considera ca este necasar. Cei care doresc sa se foloseasca de o persoana nascuta pe 13 octombrie pentru a obtine informatii sau cunostinte vor observa ca nu au aflat mare lucru. Ceea ce au dezvaluit acestia este mai degraba fum si ceata. Acest stil evaziv, distanta si atitudinea circumspecta ii face cu siguranta pe nativii zilei de 13 octombrie mai putin vulnerabili si mai de incredere. Cei nascuti astazi ar putea considera ca este bine sa se deschida putin mai mult in fata celor care le merita increderea.

 

Persoanele nascute pe data de 13 octombrie sunt adesea inzestrate cu abilitati tehnice. Indivizii cu asemenea stapanire a domeniului lor par sa aiba putine probleme in chestiunile legate de activitatea profesionala. Totusi, ei pot deveni tulburati si confuzi cand sunt ignorati sau respinsi. Este mult mai dificil pentru nativii zilei de 13 octombrie sa treaca cu vederea sau chiar sa recunoasca o infrangere. Cu toate acestea, este posibil ca doar prin intermediul unor astfel de experiente aparent negative si conflictuale ei sa poata avansa. Aceasta mai ales cand sunt obligati sa se confrunte cu o introspectie la care nu au apelat in timpul perioadelor de mare succes.

Este crucial ca un nativ al zilei de 13 octombrie sa ajunga in primul rand sa se inteleaga pe el insusi si abia apoi sa treaca la dezvoltarea legaturilor umane obisnuite cu cei din jurul lor. Invatand sa se mai relaxeze, sa se distreze si sa ia lucrurile mai putin in serios le va fi de mare ajutor. Data fiind chemarea lor, dedicatia si aptitudinile exceptionale, cei nascuti astazi nu pot decat sa aiba succes, daca vor reusi sa se dezvolte in acest fel.

 

SFATURI: Trebuie sa inveti sa te mai si relaxezi. Ia-ti frecvent vacante sau cel putin perioade de odihna in care sa nu faci absolut nimic. Nu fii prea speriat de satisfactie. Accepta greselile si evita sa dai vina pe altii. Vulnerabilitatea poate duce la fericire.

 

PUNCTE FORTE:  Intens Orientat spre succes Profesionist

PUNCTE SLABE:  Exagerat de stresat Autoritar Critic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.