balanta
Balanta

Balanta Douazeci si unu octombrie – Ziua unicitatii

Balanta Douazeci si unu octombrie – Ziua unicitatii

Nu poate fi pus la indoiala faptul ca nativii acestei zile sunt total diferiti de cei din jurul lor. Se deosebesc atat prin personalitate, cat si prin modul de a gandi. Sunt destul de atragatori si fermecatori in cadrul profesional si social. Cu toate acestea, vor avea o atitudine destul de provocatoare si dificila atunci cand vor avea in vedere afacerile personale. Intr-adevar, relatiile in care vor fi implicati vor avea o complexitate deosebita. Aceste relatii nu vor fi ajutate de natura critica si chiar potrivnica a nativilor. Cei nascuti in aceasta zi pretuiesc in mod deosebit linistea si armonia. Vor cauta intotdeauna mediile placute, dar in ciuda acestui fapt, vor fi deranjati de lucrurile mici. In plus, vor fi enervati in mod deosebit de greselile minore ale celor apropiati.

 

Persoanele nascute pe data de 21 octombrie au in primul rand o orientare cerebrala, dar, au si o latura emotionala accentuata care poate fi cauza multor probleme. Vor avea parte de o viata amoroasa zbuciumata. Se poate spune ca acesta este pretul pe care vor fi nevoiti sa il plateasca pentru faptul ca beneficiaza de calitati intelectuale exceptionale.

 

O preocupare principala pentru nativi o reprezinta incercarea de a scapa de influentele parintilor, societatii si cercului social din care fac parte. Isi vor petrece o mare parte din viata respingand tot ceea ce nu este credibil. Dupa o anumita perioada, vor ajunge sa dobandeasca un fel de detasare budista. In viata privata, le va fi mult mai dificil sa renunte la legatuile pe care le au, chiar si atunci cand vor intampina greutati mari. Ar putea petrece ani intregi cantarind motivele pentru care ar trebui sa continue si cele pentru care ar trebui sa renunte la o relatie.

 

Discursurile si cuvantarile sunt punctele forte ale nativilor. Le place sa vorbeasca si se pricep sa faca acest lucru. In viata profesionala sunt capabili sa influenteze si sa impresioneze multi oameni. Este destul de interesant faptul ca ei se gandesc foarte putin la vraja de care sunt inconjurati si care ii socheaza atat de mult pe ceilalti. Un numar mare de oameni isi vor aduce aminte chiar si peste multi ani de faptele minunate ale nativilor. Celor nascuti in aceasta zi le place sa rada si sa se amuze. De fapt, cu toate acestea, ei sunt persoane serioase si, in unele cazuri, chiar tragice. Au capacitatea de a fi amuzanti si de a-si juca foarte bine rolul pe scena vietii. Din aceste motive prezenta lor va fi cautata in orice grup social.

 

In calitate de parinti, nativii vor avea idei foarte clare in legatura cu ceea ce inseamna un comportament potrivit, dar nu inseamna ca au puncte de vedere conservatoare. Ei pretuiesc pur si simplu traditia. In viata de familie, cei nascuti in aceasta zi vor parea duri si dominanti. Din aceasta cauza, ceilalti nu le vor oferi suport emotional pana cand ii vor vedea ca sufera sau ca au o cadere nervoasa. Pentru a nu se ajunge in aceasta situatie, nativii ar trebui sa invete sa ceara si sa accepte ajutorul venit din partea partenerului sau a copiilor.

 

Nativii acestei zile isi dau seama foarte bine care sunt atitudinile care impresioneza si care cer sa fie respectate. S-ar putea sa sufere de depresii pentru ca sunt indivizi prea constiinciosi si cred ca este dificil sau imposibil sa se relaxeze. Le este foarte greu sa reduca la tacere intensa activitate cerebrala si sa isi caute linistea interioara. Cei nascuti in aceasta zi sunt atrasi de orice tip de activitate. Sunt personalitati schimbatoare, dar au mare nevoie de stabilitate. Nevoia aceasta isi va face simtita prezenta atat in viata de familie cat si in viata profesionala.

 

SFATURI: Incearsa sa iti linistesti sufletul. Uneori poti sa renunti in loc sa te implici. Lasa-i in pace pe ceilalti. Evita sa fii prea critic. Invata sa fii tolerant. Aminteste-ti cat de mare este puterea dragostei. Arata si celorlalti cat de talentat esti.

 

PUNCTE FORTE:  Inspirat Atractiv Vorbaret

PUNCTE SLABE:  Autodistructiv Dependent Certaret

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.