balanta
Balanta

Balanta Douazeci si trei octombrie – Ziua farmecului contradictoriu

Balanta Douazeci si trei octombrie – Ziua farmecului contradictoriu

Persoanele nascute pe data de 23 octombrie gasesc foarte rar stabilitatea in viata. Vor incerca din rasputeri sa isi echilibreze energiile, dar, oricat de mult ar incerca, tot va exista un domeniu important in care vor fi mai deosebiti. S-ar parea ca, intr-un fel sau altul, in orice directie s-ar indrepta vor fi urmati de controverse. Adevarul este ca nativii se plictisesc foarte usor. Din acest motiv vor fi intr-o permanenta cautare a aventurii. In consecinta, nativii vor prefera sa aiba parte de acea situatie care altora li se va parea dificila si stresanta.

 

Cei mai multi dintre nativii acestei zile nu sunt deloc priceputi sa faca planuri. Au un talent deosebit sa improvizeze si au tendinta de a rezolva problemele pe masura ce apar. Sunt genul de oameni impulsivi. Atunci cand vor fi confruntati cu o oportunitate, nu vor ezita sa profite de ea.

 

Uneori, nativii nu vor fi de acord cu felul in care decurg lucrurile din jurul lor. Atunci, vor avea sentimente negative sau critice. Acest punct de vedere aflat in dezacord cu parerile generale va fi exprimat intr-un mod destul de lipsit de finete. Pentru ca nu sunt adeptii unui limbaj vag si plin de ipocrizie, deseori cuvintele pe care le vor folosi nativii vor deranja pe cineva. In functie de cercul social si de mediul profesional sau cultural, nativii zilei ar putea fi considerati indivizi duri si lipsiti de tact.

 

Cei nascuti in aceasta zi au talentul de a convinge si de a castiga de partea lor grupuri care au deja un conducator. Intr-adevar, datorita sarmului si simtului umorului pot deveni persoane foarte populare, dar atunci cand va fi necesar le va fi foarte greu sa renunte la aceasta pozitie. Nativii acestei zile vor avea tendinta de a fi posesivi, gelosi si dominanti in orice relatie in care vor fi implicati. Odata cu inaintarea in varsta, ar trebui sa invete sa renunte din cand in cand sa isi manifeste puterea. De asemenea, ar trebui sa caute dragostea neconditionata.

 

De multe ori, nativii se vor surprinde in situatii grele si solicitante. Se va intampla astfel pentru ca sunt atrasi magnetic de aventuri si de provocari. Deseori, isi vor asuma rolul de eroi si vor sari in ajutor in cele mai imposibile situatii. Chiar si cei mai calmi dintre cei nascuti in aceasta zi ar trebui sa se fereasca de instabilitatea si chiar de dezastrele din jurul lor. Accidentele de tot felul sunt un subiect obisnuit pentru ei. Nativii care vor avea parte de succes vor fi in mod sigur adeptii confruntarilor cu situatiile de criza.

 

Persoanele nascute in aceasta zi vor avea parte mai degraba de vieti active decat de vieti linistite. Sunt inclinati spre schimbari, chiar daca uneori aceste schimbari vor insemna instabilitate. Din aceste motive, posibilitatile de maturizare si evolutie rapida sunt mari. La nivel personal si spiritual, nativii sunt capabili sa faca foarte multe progrese de-a lungul vietii. Daca nu vor reusi, vor deveni pur si simplu amatori de senzatii tari, indivizi care vor trece usor de la o experienta la alta. Cel mai important obiectiv pe care ar trebui sa il urmareasca ar fi pastrarea drumului ales fara a se abate de la el. In general, este important sa-si gaseasca linistea interioara.

 

SFATURI:Cauta stabilitatea, pacea si armonia. Nu exagera in privinta controlului. Lucrurile ar putea merge bine si fara interventia ta. Profita de ocazie, asculta-ti adversarii si chiar dusmanii. Invata de la ei. Evita situatiile in care nu ai nici o sansa sa castigi.

 

PUNCTE FORTE:  Energic Rapid Pasional

PUNCTE SLABE:  Lipsit de diplomatie Posesiv Irascibil

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.