balanta
Balanta

Balanta Douazeci si noua septembrie – Ziua reactorului responsabil

Balanta Douazeci si noua septembrie – Ziua reactorului responsabil

S-ar parea ca cei nascuti in aceasta zi duc o lupta continua pentru a-si pastra stabilitatea in viata. Uneori se vor simti stapanii lumii, dar in alte momente s-ar putea sa creada ca nu au nici o valoare. Asemenea schimbari radicale de atitudine nu fac altceva decat sa sublinieze lipsa de incredere. Multi dintre nativii acestei zile depind de viata de familie. In acest fel isi vor gasi stabilitatea pentru o perioada, dar, in cele din urma, vor trece mai departe poate chiar spre o existenta mai izolata.

 

In general, nativii zilei de 29 septembrie sunt foarte atragatori si capabili. Cu toate acestea, indiferent unde merg si indiferent ce fac, instabilitatea si incertitudinea isi fac simtite prezenta. (de exemplu, s-ar putea sa le fie destul de greu sa isi pastreze multa vreme partenerul potrivit alaturi sau cariera in care au satisfactii). De multe ori se aseamana ochiului unui uragan. Nativii insisi vor fi plini de calm, dar vor fi inconjurati de violenta si tulburare. Cei nascuti in aceasta zi ar putea fi considerati de catre ceilalti persoane neinteresante. Cu toate acestea, nativii vor provoca reactii puternice in cercul lor, indiferent daca vor fi pozitive sau negative. Trebuie sa fie atenti la accidentele care ar putea atrage opozitia celor din jur. Pentru a preveni asemenea intamplari, ar trebui sa constientizeze faptul ca reprimarea propriilor emotii ar putea fi cauza evenimentelor neplacute. Asadar, intelegerea si cunoasterea propriei persoane sunt doua elemente foarte importante in viata nativilor. Ei ar trebui sa incerce sa faca aceste lucruri cat mai repede si cat mai devreme.

 

Nativii zilei de 29 septembrie se dedica in totalitate unei companii, organizatii sau unei activitati de familie. Atunci cand fac acest lucru, aportul lor este de nepretuit pentru succesul grupului din care fac parte. Au un talent deosebit de a conduce. Acest lucru inseamna ca sunt buni organizatori si coordonatori, dar si ca sunt capabili sa se ocupe de partea financiara intr-un mod prudent si privind in perspectiva.

Cei nascuti in aceasta zi s-ar putea sa oscileze intre un comportament foarte intens si unul foarte relaxat. De asemenea, s-ar putea sa para linistiti si modesti. De fapt, ei tanjesc sa isi descopere si sa isi etaleze talentele si personalitatea. Eliberarea energiilor intr-un mod cat mai profund poate avea rezultate si consecinte extraordinare. Daca aceasta energie va fi bine directionata, nativii vor avea un dinamism special si vor avea parte de succes in orice activitate financiara.

 

Deseori, nativii acestei zile manifesta un interes deosebit pentru cunoasterea felului in care functioneaza un lucru din punct de vedere tehnic. De obicei, au calitati deosebite in ceea ce priveste practica. Cu toate acestea, s-ar parea ca intampina greutati atunci cand trebuie sa isi foloseasca aceste calitati. Nu le va fi foarte usor sa inceapa si sa duca la bun sfarsit un proiect. Vor intampina piedici din cauza nevoii lor de a face planuri cat mai detaliate inainte de a incepe orice activitate. Cu siguranta le va face probleme si inclinatia extrema spre perfectionism, care ii va bloca in rezolvarea unor lucruri mici, lipsite de importanta. Unii oameni s-ar putea intreba uimiti cum reusesc tot timpul acesti indivizi atat de talentati si priceputi sa se abata din drum si sa nu obtina succesul. Daca, intr-un final, nativii vor reusi sa isi ia destinul in maini si nu se vor mai lasa deviati din drumul lor vor avea parte de realizari extraordinare.

 

SFATURI:  Stai deoparte si incearca sa te intelegi pe tine insuti (chiar daca acest lucru va necesita ani multi). Incearca sa iti folosesti cat mai bine talentele extraordinare cu care ai fost inzestrat. Organizeaza-ti viata dar nu renunta la spontaneitate. Demoleaza orice bariera si obstacol interior.

 

PUNCTE FORTE:  Tehnic Intens Capabil

PUNCTE SLABE:  Obsesiv Nesigur Izolat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.