Tehnologie

Weekend magenta de la Telekom

Telekom..nu-i asa ca sunt bine noul T? Da,dar doar suna. Sub umbrela noului T se adapostesc aceleasi servicii de proasta calitate.Desi am citit despre internetul de proasta calitate de la Romtelecom, acum un an si ceva, am comandat online super internetul de 100 MB.Locuind la douajde km de Bucuresti a trebuit sa ma multumesc cu internet cu viteza de pana la 12 MB.. Ce e cu adevarat deranjant e ca toate pachetele de internet, indiferent de viteza, au acelasi pret ..undeva pe la 46 de lei.Ori cu 55 de lei iei internet de la Digi de un 1 Gig.

In fine…pana la urma am fost obligat de faptul ca alt operator nu avea retea in zona sa iau internetul de mica viteza si speram ca va functiona ok.Isn’t that cute? But it’s wrongggggg! 🙂

Problema e ca atunci cand pica netul…se rezolva cand iti creste barba…Si exemplu e weekendul asta care doar a trecut si cand am avut placerea ca sambata si duminica..plus inclusiv azi dimineata sa nu mearga netul..

Interactiunea cu callcenter-ul Telekom..mai buna sub culoarea magenta…acum ma pot autentifica cu CNP-ul dar ce folos daca in momentul in care iti raspunde operatorul te pune sa il zici din nou?

Asadar am sunat…nu doar o data si raspunsul era ca se lucreaza si ca se cunoaste problema. Pariul meu este ca nimeni nu a lucrat in weekend si ca au asteptat sa vina luni dimineata pentru ca ,probabil acelasi nene care mi-a tras mie net-ul, sa vina sa umble in caseta..eventual sa scoata de acolo vreun soarece electrocutat..

Verdict..de-abia astept sa scap de Telekom!

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *