Vodafone publicitate mincinoasa

Wow..Vodafone a lansat supernet…Ce puteau sa faca si ei cand Cosmote si Romtelecom se reuneau sub umbrela unui singur brand? Trebuia ceva nou,asa ca au lansat acest supernet si o agresiva campanie in care isi promoveaza supernet-ul.Eu scriu cu s mic pentru ca asa de super mi se pare netul de la ei.

Am umblat cu telefonul ridicat aproape pana la tavan prin casa ,doar doar semnalul de net o fi mai bun.Am iesit si in curte..neah..e la fel.Am reactivat conexiunea de la Wifi si am navigat in liniste.

Apoi am incercat in continuare..nu mi-am pierdut speranta si am reincercat pe drum spre Bucuresti fiind sa vad daca semnalul e mai bun.Pai cum e aia cu viteza de la net si cu streaming-ul excelent cu care se lauda Vodafone?

Ar trebui sa aiba totusi o abordare mai inteligenta si sa nu mai minta poporul cu telecabina..In telecabina nu e ca in Bucuresti.

Ba,chiar am fost de curand la munte si am incercat sa share-uiesc o poza pe facebook fiind nu tocmai pe munte…fara sorti de izbanda.

Deci daca in zonele limitrofe functioneaza asa cum functioneaza…daca intr-o statiune de munte se misca asa cum se misca….eu numesc publicitatea lor mincinoasa.

Pana una alta…in lipsa de alternative raman clientul lor fidel…de aproape 20 de ani.

Daca va plac articolele nu uitati sa dati un like aici si share. Citeste si da mai departe!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.