Cyanogen
Tehnologie

CyanogenMod 13 vine in curand!

CyanogenMod 13 este in pregatiri si va aduce pe un numar necunoscut inca de telefoane Android Marshmallow. Chiar daca nu au facut inca un anunt oficial in aceasta privinta pe site-ul de nightlies a aparut, spre surprinderea mea, sectiunea de Cyanogenmod 13 Nightlies.
Link-ul il gasiti aici si va sfatuiesc sa tineti aproape pentru ca presimt ca foarte curand vor aparea si link-uri de download pentru primele telefoane.

Eu folosesc deocamdata CM 12.1 pe unul din telefoane si merge ca uns, in cea mai mare parte a timpului, insa odata cu trecerea la CM 13 voi instala si pe telefonul de baza acest custom rom.

Trecerea pe telefonul de baza o voi face pentru ca producatorul telefonului a anuntat deja telefoanele pentru care va furniza update-ul la Android Marshmallow si din pacate se pare ca nu voi primi update la ultima versiune de Android.

E posibil totusi sa astept sa vad daca in CM 13 va fi portata si soft-ul pentru camera pentru ca, asa cum am mai patit pe alte telefoane, camera a cam dat rateuri.

In cazul CM 12.1 pot spune insa ca sunt multumit de performantele camerei si de experienta de utilizare.

Link-ul unde veti regasi update-ul la CM 13 il regasiti la adresa de mai jos:

CyanogenMod 13

Precizarea este ca este vorba despre firmware Nightly! Deci update-ul il veti face pe propriul risc.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *