Tehnologie

Asa,DA! Orange TV

Eram in cautarea unei oferte care sa cuprinda si canalele Look TV si in acest context m-am apucat sa analizez ofertelor tuturor companiilor de pe piata Romaneasca.

M-am oprit pana la urma la Orange TV si se pare ca nu m-am inselat.Duminica am fost la Mall-ul din Baneasa si am incheiat contractul iar ei s-au infiintat la usa mea a doua zi cu antena,catel purcel si doua transponere respectiv doua receivere.

Pe TV am fost pana acum client fidel RCS RDS si chiar am fost multumit de serviciile lor..pana de curand.

De unde a aparut nemultumirea mea? Ei bine mi-am dorit un receiver HD pentru satelit si am sunat la callcenterul insa modul in care am fost tratat m-a enervat la culme.

Cum ar fi ca eu,care stau la 20 de km de Bucuresti, sa ma deplasez pana la Giurgiu sa-mi iau receiverul din casierie asta insemnand 90 de km?Nu Digi,nu ma deplasez..o sa platesc cei 50 de lei care reprezinta taxa de instalare..chiar si daca am platit 250 pentru instalare..in fine.

Ce vreau sa mai zic este ca am analizat pachetele celor mai importante companii de cablu sau satelit si din joben a iesit oferta Orange ca fiind cea mai ok.

Precizez ca acest articol nu este un advertorial si ca este strict opinia mea pana la ora actuala.Sper sa nu fiu dezamagit de Orange.

Nu uita sa dati un like paginii de facebook eljijinews AICI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.