Tehnici de manipulare

Manipulare? Cum se face?

Am asistat ieri la un spectacol al manipularii din partea tuturor posturilor de stiri,  nu mentionez DIGI pentru ca audienta lor e infima, legat de „plimbarica” organizata de Antena 3.

E grotesc sa incerci, si probabil sa si reusesti, sa manipulezi publicul care se uita strict la un anumit post de stiri din considerente de partizanat.

Ce s-a intamplat ieri? Toate posturile au relatat evenimentul in mod diferit ceea ce da dovada de lipsa de profesionalism si de servilism total.

Sa o luam pe rand:

Numarul participantilor a fost anuntat in mod voit mincinos de posturile concurente Antena 3 si aici dau ca exemplu faptul ca in dupa ce Antena anunta estimarile Jandarmeriei ca e vorba de 800 de persoane la B1 anunta ca e vorba de 500 conform aceleasi surse.

Apoi scopul relatarii a fost diferit.Daca Antena 3 a incercat sa puna accentul pe faptul ca postul ar putea fi inchis. lucru care in opinia mea e putin probabil, B1 si Realitatea s-au concentrat pe incidentul cu jurnalistii.

M-a distrat Cristi Dorombach care cu miscari de Karate Kid l-a potolit pe batranul agresor.Norocul lui e ca la ora respectiva erau probabil doar „30 de mosi” asa cum el insusi declara pe Twitter. 🙂

Ar mai fi vorba despre felul in care au gestionat jandarmii situatia…Si aici Cristi Dorombach s-a pronunat pe Twitter cum ca efectivele sunt numeroase si inarmate pana in dinti..si cu toate astea B1 si Realitatea s-au plans de reactia jandarmeriei.

Antena 3 binenteles ca nu a relatat despre incident decat la final si a minimizat lucruri, fapt de ce era de altfel de asteptat.

Era sa uit…varsta participantilor…caci si legat de asta posturile basiste au o problema..ca e vorba de oameni invarsta…da,majoritatea era in varsta dar oare ei nu sunt cetateni ai acestor tari?

Elitistii care jignesc continuu persoanele in varsta crezandu-se superiori sa nu uite ca cei care s-au crezut superiori au generat numai nenorociri.

Daca va plac articolele nu uitati sa dati un like aici si share. Citeste si da mai departe!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.