PNL
Politica

PNL absolut penibil

PNL e penibil daca in presa apar stenograme ca cea de mai jos. Nu neaparat prin natura discutiilor ci prin simplul fapt ca aceste discutii nu ar fi trebuit sa respire in presa.

Avand in vedere persoanele care au participat la discutie concluziile care se pot trage pot fi doar urmatoarele:

una dintre persoane a inregistrat convorbirea si a dat-o presei

este clar ca fuziunea PNL si PDL nu este nici pe departe finalizata ei in continuare fiind de facto doua entitati diferite

Alina Gorghiu (copreşedinte PNL): Este regretabil ce s-a întâmplat, îmi cer scuze în numele lui Teo Atanasiu. Nu cred însă că este bine să iasă Teo şi să vă ceară public scuze, pentru că ar confirma nişte discuţii private.

Teodor Atanasiu (prim-vicepreşedinte): Nu am de ce să-mi cer scuze, ce contează ce spun eu într-un spaţiu privat?! Eu am vorbit o oră şi jumătate şi în presă a apărut doau un minut. Mi se pare mai interesant să aflăm cine a dat înregistrarea presei. De la voi a fost, a dat-o cineva nemulţumit de la noi lui Nelu Oltean şi el a dat-o presei. Ştim cu toţii cine controlează site-ul pe care a apărut.

Cezar Preda (vicepreşedinte): Cred că dl. Atanasiu ar trebui să facă pasul înapoi. Ar fi şi un semnal pentru toţi cei din teritoriu care s-ar gândi să mai facă aşa ceva.

Alina Gorghiu: Vasile, sincer, sunt nemulţumiri peste tot! Problemele de care a vorbit Teo sunt absolut reale. Spre exemplu, de ce nu vreţi voi să facem majoritate la Senat?

Vasile Blaga (copreşedinte PNL): Adică ce ar trebui să fac eu? Voi ce aţi făcut?

Alina Gorghiu: Noi am adus oameni, facem negocieri cu alţii în continuare, să vină la noi.

Vasile Blaga: Negocierile sunt una, să vină oamenii propriu-zis e altceva. În plus, a venit vreun om de la PNL fără să discut şi eu cu el înainte?!

Marian Petrache (secretar general PNL): Colaborarea dintre noi e la pământ. Voi nu daţi cu lunile pe la şedinţele de partid, iar acum aţi venit toţi, în haită.

Conform stiripesurse.ro

Concluzia este afirmatia finala a lui Marian Petrache: Colaborarea dintre noi e la pământ.

Prevad o despartire cu cantec ce va fi doar in beneficiul PSD. Intrebarea e ce vor face cele doua entitati odata despartite?!

Citeste si da mai departe! Si nu uita sa dai like paginii de facebook eljijinews AICI

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.