Politica

Melescanu in locul lui Iohannis?

Intrat in cursa pentru Cotroceni, pe ultima suta de metri, Melescanu imi pare ca ar putea sa fie iepurele din jobenul ACL.

Iohannis are maine termen pentru a se stabili daca este sau nu incompatibil asa cum acuza ANI si sansele, conform legii actuale, sunt foarte mari ca acesta sa fie declarat incompatibil.

Melescanu, pe de alta parte, a aparut din senin cu aerul lui bonom si cu ideile lui liberale…un candidat ce ar putea fi digerat chiar si de cei cu credinta pe stanga.

Desi mie imi place de Melescanu ca om, asa cum el insusi spunea aseara la Realitatea ca e placut ca si om chiar si de cei de stanga, totusi consider ca intrarea in cursa e cam parsiva.

De ce? Pentru ca nu poate sa sustina ca s-a decis chiar in ziua cand si-a dat demisia din functia de Director SIE si habar nu avea ca un partdin politic strangea semnaturi pentru el.

Se pare ca a pus in aplicare ce a invatat de-a lungul timpului ceea ce a invat din viata..si anume, sustine tot el, ca nu exista reguli in politica. Suna parsiv,nu?

Daca va plac articolele nu uitati sa dati un like aici si share. Citeste si da mai departe!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.