Zehaf-Bibeau Atacatorul terorist de la Montreal

Atacatorul terorist de la Montreal pe numele sau Michael Zehaf-Bibeau este un cetatean canadian care s-a convertit recent la islam. Probabil anturajul l-a stricat pentru ca el a inteles, sau mai curand nu a inteles, ce e de fapt religia.

Inainte de a se converti numele sau era Michael Joseph Hall si este fiul unei functionare de rang inalt al statului Canadian.

Nascut in Quebec ca Michael Joseph Hall a crescut in Laval, la nord de  Montreal, a fost educat numai la scoli private.El a fost acuzat in februarie 2004 de posesie de marijuana si a fost condamnat la 60 de zile de inchisoare. Si pentru ca nu s-a invatat minte a fost din nou condamnat in 2009…pentru acelasi lucru desigur..Marijuana.

Sa mai adaugam 6 luni pentru posesie de arma de foc si inca doi ani pentru talharie si posesie de scule de spargator..serios baiat.

Unul dintre prietenii sai David Bathurst, convertit si el, a spus ca teroristul s-a intalnit la o moschee din Burnaby cu Masjid al Salaam in urma cu trei ani unde de altfel i s-a gasit si un job.

A fost concediat insa pe motiv ca ar putea fi bolnav psihic.

Bathurst spune ca din cauza conflictelor cu cei mai in varsta Zehaf Bibeau a fost interzis in moschee.Bathurst a mai declarat ca Zehaf-Bibeau il cunostea pe Hasibullah Yusufzai acuzat de legea anti terorista si care a parasit Canada pentru a se alutura luptatorilor ISIS (statul islamic).

Concluzia… nu exista padure fara uscaturi..

Daca va plac articolele nu uitati sa dati un like aici si share. Citeste si da mai departe!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.