Michael Zehaf-Bibeau
Extern

Zehaf-Bibeau Atacatorul terorist de la Montreal

Atacatorul terorist de la Montreal pe numele sau Michael Zehaf-Bibeau este un cetatean canadian care s-a convertit recent la islam. Probabil anturajul l-a stricat pentru ca el a inteles, sau mai curand nu a inteles, ce e de fapt religia.

Inainte de a se converti numele sau era Michael Joseph Hall si este fiul unei functionare de rang inalt al statului Canadian.

Nascut in Quebec ca Michael Joseph Hall a crescut in Laval, la nord de  Montreal, a fost educat numai la scoli private.El a fost acuzat in februarie 2004 de posesie de marijuana si a fost condamnat la 60 de zile de inchisoare. Si pentru ca nu s-a invatat minte a fost din nou condamnat in 2009…pentru acelasi lucru desigur..Marijuana.

Sa mai adaugam 6 luni pentru posesie de arma de foc si inca doi ani pentru talharie si posesie de scule de spargator..serios baiat.

Unul dintre prietenii sai David Bathurst, convertit si el, a spus ca teroristul s-a intalnit la o moschee din Burnaby cu Masjid al Salaam in urma cu trei ani unde de altfel i s-a gasit si un job.

A fost concediat insa pe motiv ca ar putea fi bolnav psihic.

Bathurst spune ca din cauza conflictelor cu cei mai in varsta Zehaf Bibeau a fost interzis in moschee.Bathurst a mai declarat ca Zehaf-Bibeau il cunostea pe Hasibullah Yusufzai acuzat de legea anti terorista si care a parasit Canada pentru a se alutura luptatorilor ISIS (statul islamic).

Concluzia… nu exista padure fara uscaturi..

Daca va plac articolele nu uitati sa dati un like aici si share. Citeste si da mai departe!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.