jandarmii
Extern

Jandarmii si teroristii

Jandarmii si teroristii s-ar putea intitula toata actiunea fortelor de interventie franceze. In primul rand era nevoie de 88000 de jandarmi,militari,trupe speciale ca sa prinda doi oameni?

Dupa ce ca s-au calcat pe picioare prin padurile din jurul Parisului fara succes au reusit sa finalizeze operatiunea cu impuscarea lor.

Aici intervine urmatoarea nelamurire :

Fortele franceze nu aveau lunetisti care sa traga cu cea mai mare precizie in zone nevitale? De ce nu s-a dorit prinderea teroristilor in viata?

Desigur ca toata lumea se bucura acum ca teroristii au fost omorati dar uita ca din cauza acestui fapt ei nu vor mai putea fi interogati.]

https://www.youtube.com/watch?v=XTbmadduDsc

Ce s-a mai intamplat ca urmare a faptului ca au fost omorati?

  • au fost martirizati
  • Alkaida si ISIS pot revenidica atacul si nu se va sti cu precizie cine a fost in spatele lor mai precis

Ce va urma? Urmeaza inocularea ideii ca libertatea de miscare redusa e mai buna.. ca fortele de securitate e bine sa ne monitorizeze mai atent plus o implicare mai serioasa in viata noastra privata.

In ceea ce priveste atentatul terorist? Adevarul e undeva la mijloc si va genera mari probleme in societatea franceza si chiar la nivel european.

Eu nu pot fi Charlie pentru ca nu sustin genul lor de umor care in proportie majoritara e genul de umor care aduce atingere demnitatii umane.

In plus nu pot fi Charlie pentru ca nu pot uita ca aceasta revista a jignit romanii si nu le-a parut deloc rau.

In acelasi timp nu sunt de acord si cred ca e oribil ceea ce au facut cei doi teroristi. Pe langa faptul ca au comis o crima abominabila ei reusesc acum sa manjeasca imaginea unei intregi religii si sa invrajbeasca francezii impotriva minoritatilor.

Daca iti place site-ul nu uita sa dau un like aici Merci!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *