Opinie

Tigara pentru copii ?!

Informatie preluata din „http://worldnewsdailyreport.com/” pe care o consider o mare minciuna! Eu personal nu am gasit nicio informatie de acest gen care sa confirme existenta acestui produs.

Un nou tip de țigări concepute de către compania de tutun „Tigara pentru copil” se confruntă cu un succes de marketing incredibil la copii de 2 ani. Acest design revoluționar de țigară nu conține tutun, numai hârtie cu aroma, făcându-l complet legal de vânzare pentru copii în conformitate cu legile din Moldova.

Disponibil în arome preferate de copii, cum ar fi ciocolata, vanilie sau branza Nacho, precum și diverse arome „reale”  de tutun cum ar fi „America Premium” sau „nostalgia sovietica”, produsul a atins deja cifre de vânzări incredibile in toata tara. Sondajele recente sugerează că 32% din copiii sub 12 ani sunt deja fumatori regulat, iar numerele sunt chiar mai mare in randul adolescentilor, ajungând la 49%. Compania a devenit rapid , în ultimii ani, unul dintre cei mai mari angajatori din această țară săracă devastată de șomaj, având mai mult de 11 000 de lucrători în diversele sale fabrici și depozite din Moldova.

Mai multe la adresa de mai jos:

http://worldnewsdailyreport.com/moldova-tobacco-free-cigarettes-highly-popular-with-children/

Citeste si da mai departe! Si nu uita sa dai like paginii de facebook eljijinews AICI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.