suge-o monica
Opinie

Suge-o Monica

Suge-o Monica suna cam birjaresc, nu? Dar nu va grabiti pentru ca e vorba de clanta, clanta a milioane de romani. Expresia deriva din exprimarea prea putin pudibontului iubitor de blonda.

Mai nou ea se exprima cu privire la numirea lui Edward Helvig la sefia SRI care in opinia ei ar fi trebuit sa se faca cu acordul marelui licurici.

Despre numirea lui Edward Helwig am scris aici ( Germanizarea Romaniei a Inceput )

Cica a dormit ea cu decoratia primita de tatal ei de la Ceasescu sub perna si i s-au aratat niste congresmani americani in vis.Si cum le sugea ea clanta asa in vis, acestia din urma, i-au reprosat ca nu vegheaza asupra relatiei de suzeranitate …era sa scriu sugeranitate…

Asa ca, a dat fuga la o televiziune si si-a depanat aratarile ca o veritabila baba Vanga… Dar sa presupunem ca ar fi adevarat, da? Ce treaba aveau niste congresmeni? E congresul american noul for legislativ al Romaniei? Am o vaga senzatie ca nu. Asa ca suge-o Monica. Clanta! Sa fim intelesi.

Apoi a mai avut ea o revelatie ca trebuie sa infiinteze un nou partid curat ca lacrima fara traseisti politici. Asta ar presupune ca ar fi constituit strict din oameni ce nu au mai participat pana acum la nicio constructie politica.

Dar vai, ce sa vezi, la prezidiu tronau diverse personaje care au facut parte din PDL,PMP si asa mai departe ca membri constitutivi al acest nou element chimic, M10, propus de Mendeleev al politicii romanesti.

Eu le urez succes intr-un mod mai putin obisnuit: Suge-o Monica si tu si partidul tau! Care va fi sloganul partidului? „Suge-o si tu alaturi de noi! Sa ne luam clanta inapoi!”

Si pentru ca e un partid de dreapta si pentru ca e fan Mandela, cu care chiar se compara, ii recomand un citat din acesta:

Sa elimini saracia nu este un act de caritate, ci un act de dreptate.

Nelson Mandela

Citeste si da mai departe! Foloseste butoanele de mai jos! Nu uita sa dai si un like paginii de facebook eljijinews

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *