Opinie

Ponta,candidatul de serviciu

In lipsa unei figuri pregnante, care sa aiba o reala figura carismatica, PSD si-a anuntat aseara candidatul la functie de presedinte al Romaniei.

Nu a fost nicio surpriza pentru ca era de mult anuntata candidatura lui Victor Ponta.

Sigur ca Victor Ponta, in opinia mea, are cele mai multe sanse de a ajunge presedinte dar oare este el cea mai potrivita persoana sa fie presedinte?

Pe mine personal m-a dezamagit in mai multe randuri dar inca mi se pare cea mai buna alternativa la pozitia din fruntea statului daca stau si ma uit cine sunt contracandidatii.

Nu as putea niciodata sa votez niste Basisti declarati,asa zici oameni de dreapta care binenteles au trecut fie prin PDL-ul democrat ex-FSN fie au fost securisti..sau cine stie..poate chiar mai sunt inca.

Singura alternativa, cat de cat acceptabila, ar fi Calin Popescu Tariceanu care a fost singurul prim ministru capabil sa ii faca fata lui Basescu mai ales in conditii vitrege (sa nu uitam ca a guvernat minoritar cu sustinerea PSD).

Ce urmeaza cu Ponta la Controceni? Ramane de vazut.

Citind proiectul de Constitutie am tras concluzia ca mare lucru nu se schimba in atributiile presedintelui.Deci Ponta va putea fi si el un presedinte jucator bazandu-se pe ambiguitatile din textul constitutiei.

Totusi, pentru viitor, se impune o noua constructie policita din oameni neinregimentati pana acum ce trebuie sa vina cu o alternativa de curatenie a intregii mizerii ce se intinde ca un cancer peste intregul spectru politic.

Si asta pentru a putea vota pe cineva cu inima deschisa nu raul cel mai mic!

Nu uita sa dati un like paginii de facebook eljijinews AICI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.