pcr
Opinie

PCR reinvie…

PCR va reinvia dar nu va insemna Partidul Comunist Roman… NU.. E vorba de partidul caricaturilor din romania… Conducerea va fi asigurata de primarul care este si de prietenul lui care face baita in jaccuzi-ul lui Vantu.

Colectia probabil ca va fi completata de cumatrul Mazare…de varul Oprisan..o adevarata familie.

Lucrul bun este ca PSD se curata de astfel de oameni care nu au adus nimic bun nici in campania electorala si nici de-alungul timpului pentru partid.

Aseara, dupa ce a invatat conjugarea verbului a fi, Marean a facut show la Rares Bogdan. A fost o emisiune care mai degraba se putea incadra in categoria Benny Hill sau Mr. Bean.

Marean a fost atat de amenintator pentru Ponta incat acesta cred ca nu se mai putea opri din ras.

O alta caricatura vine cu o alta declaratie de ma face sa ma umfle rasul:

„Victor Ponta n-ar fi ajuns vicepresedinte fara sprijinul explicit al meu, nu-l vota nimeni in partid”

E vorba de Mirciulica Geoana…dragostea mea.. 🙂

Stiti cum imi pare acest PCR? E ca un excrement rezultat in urma unui purgativ administrat de Victor Ponta. Un fel de cura de detoxifiere a colonului.

Dezvoltarile ulterioare vor arata ca cei care se vor inscrie intr-un astfel de partid defecat vor fi in mare parte baroni locali si oportunisti. Totusi..avand in vedera ca se vor un partid de stanga….il vom vedea si pe Basescu in scris in acest partid? Oricat s-ar dori el de dreapta..totusi omul este un fost comunist cu rapoarte la securitate.

Mult sugces PCR !

Daca va plac articolele nu uitati sa dati un like aici si share. Citeste si da mai departe!

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *