minciuni despre ponta
Opinie

Minciuni despre Ponta

Minciuni despre Ponta au fost si vor mai fi spuse..asta e indubitabil. Totusi nu pot tolera cateva dintre ele.

Cea mai gogonata este cea care se vrea al eticheta sau condamna pe Ponta cu titlul de criminal al procurorului Panait. Pentru ca imi place sa aduc contraargumente cu materialul propagandei basiste te rog sa citesti o parte din articolul publicat de cvasi oficiosul EVZ:

În acea după-amiază de 10 aprilie 2002, sub ochii mătușii și ai mamei sale, procurorul Panait s-a aruncat de pe terasa apartamentului în care locuia. Scena, descrisă de Eleni Dumitru, unor reporteri din presa centrală, după mult timp de la tragedie, nu a mai lăsat niciun dubiu asupra faptului că tânărul s-a sinucis. Ea a povestit (declaraţiile au fost publicate) că, după 27 martie, nepotul ei intrase într-o stare de surescitare din cauza presiunilor pe care le făceau șefii cu privire la cazul Lele, se plimba agitat prin cameră şi spune că îl doare cumplit capul în partea dreaptă. Mâinile şi picioarele i se înroşeau şi deveneau reci ca gheaţa. Logodnica lui i-a spus că îşi punea repetat o întrebare ciudată: „Ce se întâmplă cu mine?”. Părea să conştientizeze că în psihicul său s-a petrecut ceva. Eleni Dumitru a mărturisit că i-a cerut ajutorul şefului, lui Ilie Picioruş, iar acesta a recomandat internarea la Spitalul Militar. Însă Cristian Panait nu a vrut să se ducă acolo, se simţea urmărit, ascultat în propria casă şi începuse să se teamă că va fi lichidat.”

Restul il gasesti aici

Apoi ar mai fi acuzatiile de hotie…Pai sa- mi fie iertat…dar daca Ponta ar fi furat pana acum ce oprea masinaria judiciara sa-l infunde?

Caci vedem acum in perioada de campanie o intreaga pleiada de politicieni care infuda arestul preventiv si majoritatea sunt din partea puterii…valeleu…ce mai furara astia…Dar..e un mare dar….Au trecut 10 ani in care tara a fost pusa la pamant de plaga portocalie…unde e justitia in cazul lor?

Si ce e mai dureros..e ca propaganda a reusit sa inoculeze ca adevaruri aceste minciuni unor oameni educati…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.