militari residence
Opinie

Militari Residence ( sau Crazy Dense )

Blocuri rasar ca ciupercile dupa ploaie in nord vestul capitalei..se extinde Militari Rezidence. Eu i-as zice Militari Crazy Dense caci blocurile alea sunt atat de inghesuite ca nu mai ai practic intimitate.

Referitor la calitate, desi am auzit lucruri foarte neplacute vizavi de modul de constructie dar referitor la care nu am nicio dovada, un semn de intrebare este ridicat de rapiditatea cu care sunt finisate cladirile.

Ca ciupercile dupa ploaie nu e o comparatie tocmai deplata de vreme ce constructorilor le ia cam 2-3 luni sa termine gogeamitea blocul.

Blocurile sunt atat de apropiate incat imi creeaza senzatia ca nu poti sa mai faci pipi din picioare pentru ca e posibil sa te salute vecina de vizavi in timp ce invarte in oala cu mamaliguta.

Riscul sa tragi o basina si sa fie auzita de vecini nu se mai rezuma doar la cei perete in perete..ci si la blocul de vizavi..Sex zgomotos? Nu tata..cu perna pe fata..caci te va bodogani vecinul de la 3 blocuri distanta…Toata lumea critica cutiile de chibrit ceausiste dar uite ca ne incapatanam sa construim cladiri la fel de urate si poate mai inghesuite din dorinta de a face bani cu galeata dar si profitand de dorinta romanului de a avea o propietate cat de mica.

Ca alternativa eu recomand la pretul unui apartament o casa undeva langa Bucuresti dar de preferat sa nu ai de a face cu iesirile din Domnesti sau Berceni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.