john wick
Opinie

John Wick – Nerecomandat

John Wick … Keanu Reeves .. ce reteta… ar fi trebuit sa fie un film care sa ma tina captivat timp de 101 minute.

Din pacate in loc sa ma tina captivat Keanu m-am trezit captivat de cumatrul Mos Ene. Da, am sforait pe alocuri de mai aveam putin si zornaiau geamurile.

Ori am imbatranit eu ori a imbatranit Keanu Reeves. Adevarul ca amandoi suntem mai in varsta insa eu inca nu am inceput sa ma transform in noul Steven Seagal asa cum o face Keanu Reeves.

De regula nu imi place sa imi fie povestit un film si nici sa povestesc un film cuiva tocmai pentru a putea savura in placere filmul insa voi face o exceptie pentru ca nu vreau ca si tu cititorule sa iti pierzi timpul cu o porcarie de film.

John Wick e povestea unui fost asasin platit care pierde totul si doreste sa se razbune. In principiu suna logic..numai ca omul de fapt se enerveaza de fapt ca ii este furata masina si ii este omorat cainele care ii fusese daruit de sotie.,, Mai logic era filmul daca sotia i-ar fi fost omorata de catre mafioti..insa se pare..sau se deduce ca de fapt ea fusese doar bolnava.

De aici actiunea continua cu John Wick care isi ia arsenalul de puscoace dupa el si incepe sa omoare la mafioti. Asta-i tot. Nu e niciun mister..si nici macar vorba despre thriller.

Sorry Keanu.. m-ai pierdut de spectator la filmele tale. Cred ca daca pe toate canalele s-ar difuza acum un film cu el..as alege al n+1-ulea canal la care s-ar difuza un film cu Bruce Lee.

In final raman cu nelamurirea de ce pe IMDB acest film are nota 7.3 ..

Daca va plac articolele nu uitati sa dati un like aici si share. Citeste si da mai departe!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *