Germanizarea Romaniei
Opinie

Germanizarea Romaniei a inceput

Germanizarea Romaniei a inceput in noiembrie si continua prin numirea lui Eduard Hellvig..sau cum se pronunta in germana cu acel ish la sfarsit… Klaus stie mai bine. Doar sunt de aceeasi etnie.

Problema nu e cu persoana numite si cu lipsa de fantezie a lui Klaus, sau poate e vorba de intentie, atunci numeste o persoana de aceeasi etnie cu el.

Oare cum vor vorbi la intalnirile oficiale? In germana? Interesant,nu?

La ce m-as putea in privinta numirii pentru SIE? Renate Weber? Nu ma leg de calitatea persoanelor dar nu pot sa nu vad ceea ce e evident. Klaus prefera oameni cu care sa se inteleaga pe limba lui.

Din fericire, atat pentru el cat si pentru noi, am observat o usoara creste la nivelul de discurs pentru ca pare sa se dezbare de obiceiul de a citit absolut tot ceea ce are de zis.

Nu am putut intelege de ce dupa intalnirea cu presedintele Frantei, la conferinta de presa de dupa, a avut nevoie sa citeasca despre ceea ce s-a discutat la intalnire.

E irational sa imi doresc un presedinte care sa aiba cuvintele la el? Pana si Basescu, pe care il urasc si dispretuiesc, era in stare sa aiba un discurs fara sa simta nevoie un „proptele de hartie”.

Revenind la sefia SIE, as prefera-o chiar e Renate Weber in dauna unui om deja compromis de vita Kobe de unguent, de Basescu sau, nu in ultimul rand, de rolul fruntas de utecist.

Vad ca ne invartim in jurul acelorasi oameni si nu gasim solutii proaspete si cu adevarat profesioniste si imi pun intrebarea: noi,voi, cei neimplicati in politica, ce asteptam?

Germanizarea Romaniei e o solutie sau reusim sa gasim o mana de romani adevarati care sa preia fraiele acestei tarisoare?

Eu cred ca inca mai exista oameni neimplicati cu dorinta de a schimba lucrurile si care nu s-au contaminat inca de clasa politica existenta.

De ce nu o noua stanga? De ce nu o noua dreapta?

Daca iti plac articolele nu uita sa dai si un like paginii de facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.