Formatorii de opinie?

Formatorii de opinie ar trebui sa fie lideri in domeniu lor si ar trebui ca intotdeauna cand emit o opinie sa o faca bine intemeiat.

Din pacate in Romania formatorii de opinie scriu de multe ori doar pentru a fi trolli sau pentru a fi hateri cu o misiune deloc bine definita.

Isi aroga merite nemeritate si se infatueaza pentru ei insisi dand dovada de un narcisism intelectual ce frizeaza nu doar ridicolul ci chiar prostia.

Unul dintre specimene este Lucian Manuta..pardon Mandruta… care ieri si-a dat cu tesla in ce are el mai pretios spunand ca in Romania nu scade pretul la benzina desi pe piata mondiala pretul barilului de petrol a scazut ametitor:

Petrolul a ajuns la 72 dolari barilul, benzina in Romania nu se ieftineste.

Eu ii banuiesc ca oricum n-o mai fac demult din petrol, ca ala e rezervat pentru hamburgeri, sucuri si bomboane!

Asta scrie el pe Facebook..probabil din prea mult timp si pentru ca se plictisea. Si cum vremea nu-i permite sa mearga pana la pompe sa vada ca de fapt pretul ajunge si la 5.67 RON/litru adica o scadere de la preturi ce ajungeau si la 6.40 RON/litru.
Mai aud si pe la Europa FM formatorii de opinie care doresc o reformare economica a Romaniei.Ce reformare mai vreti ma? Avem o economie de piata ce a ajuns sa indeplineasca criteriile de convergenta la euro.
Aaaa…o reforma a administratiei,,,aia da.
Ne-am tot dorit reforma economiei si am ajuns sa inchidem toata industria si sa ajungem in lohn pentru orice alta tara decat pentru noi insine..daca e sa citam doctrina liberala.
Si stiti ce e mai enervant? Ca multi dintre formatorii de opinie lucreaza pentru trusturi de presa ce se afla in insolventa. Adica de ce ar plati formatorii de opinie taxe?
Domnilor formatori de opinie, am lucru sa va spun: platiti BAAAAHHHH TAXELEEEEEEE!!!! Furati din buzunarul meu!!!
Daca iti place site-ul te rog un like aici

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.