Fonica Facovei la Marmacie

La marmacie! De parca nu a fost indeajuns ca am avut timp de zece ani la conducerea tarii un batran fost raportor la securitate acum se lanseaza pe orbita stelelor cazatoare si fostul procuror comunist Fonica Facovei.

Ea isi doreste sa noua Pauker a Romaniei dar int-o pozitie mai buna si ca sa ne dovedeasca asta a postat o inregistrare pe facebook in care a rostit discursul, cu limba de lemn, de mai jos.

In urma cu doua luni, nu mi-as fi imaginat ca voi veni in fata voastra cu acest anunt. Abia am terminat o campanie pentru a fi realeasa in Parlamentul European. Doream sa continui de la Bruxelles, si in acest nou mandat, lupta impotriva coruptiei si fraudei pentru competitie corecta in economie, care sa aduca romanilor investitii si locuri de munca.

Intre timp, ceva s-a schimbat insa in Romania. Si eu, ca si voi, sunt nemultumita de optiunile de vot care ni s-au oferit. Optiunile de vot care ne sunt impuse de partide nu au fost testate in nicio batalie electorala nationala.

De curand, mii si mii dintre voi m-ati chemat sa intru in cursa pentru CotroceniRaspund acum si candidez. Nu a fost o alegere usoara, dar este o provocare pe care mi-o asum cu hotarare si credinta.

(Pai or fi cateva mii de basisti dezorientati si cititori de hotznews care atarna la vorbele matale)

Mi-am inceput cariera ca tanar procuror (comunist n.a.), am devenit apoi avocat pentru drepturile omului (ironic,nu?), am lucrat pentru a aduce pacea si democratia in tari care trecusera prin razboaie. La sfarsitul lui 2004, am fost numita Ministru al Justitiei (in slujba baselului mai precis).

Era un moment in care de reforma justitiei depindea intrarea noastra in Uniunea Europeana. Am pus bazele independentei justitiei si am construit DNA. Acum, nu ca pana in 2004, coruptii platesc pentru faptele lor (doar dintr-o parte,cu mici exceptii la cei de care basescu traian se poate dispensa).

Acum cinci ani, am mers la Bruxelles. Am vrut sa-mi servesc tara (prin tara se subintelege basescu traian) in continuare si sa contribui ca Romania sa fie un stat modern si prosper in Europa (bulshit,bla bla bla).

Prin eforturile mele, in curand, infractorii din toata Europa isi vor pierde si averile nejustificate (bwahahahaha! sa mori tu?).

De ce candidez acum, va intrebati. Candidez pentru ca stiu ca putem mai mult. Trebuie sa dorim mai mult si sa stim ca putem mai mult ca tara. si iar bla bla bla blaaaa

Nu avem alta sansa decat sa cerem mai mult in aceste alegeri. in acest an, Romania este la rascruce. Putem merge inainte sau putem sa ne intoarcem cu 10 sau 20 de ani in urma. hai sa mai speriem putin poporul cu marota comunismului..apropo..Romania s-a intors deja inainte de 2008 ca si nivel economica multumita tie si gastii de basisti nenorociti.

Alegerea este a noastra. Asa cum eu am decis sa candidez si voi trebuie sa decideti sa va implicati. Aici banuiesc ca avea un dialog strict cu cele cateva mii ,zice ea, sau sute, zic eu, de basisti.

Aceasta este Romania voastra. Acesta este viitorul vostru. Cei care vi-l fura, va fura mai mult decat bani din buzunar. Va lipsesc de investitiile care fac economia mai buna, pun pe fuga afacerile care creeaza locuri de munca, va fura din banii de sanatate, din educatia copiilor vostri. Fura din viitorul vostru si din viitorul copiilor vostri.  Aici sunt de acord…dar si ea a facut parte din aceeasi gasca…asa ca..bulshit in continuare

Romania are un potential urias. Ca presedinte, voi asigura pentru Romania o economie libera si sanatoasa, care creeaza locuri de munca si oportunitati pentru tineri si o viata decenta pentru pensionari. O Romanie in care educatia si sanatatea sunt prioritati. O Romanie care este respectata de partenerii din Europa si de peste Atlantic. MINCIUNA!! NU INTRA IN ATRIBUTIILE PRESEDINTELUI.

Dar nu pot face asta singura. Am nevoie de ajutorul vostru. Am nevoie ca si voi sa credeti ca si voi puteti face schimbarea in bine.

Veniti astazi langa mine. Implicati-va in campania mea. Aveti de ales: ii lasati sa va distruga viitorul sau veniti acum langa mine sa ne castigam impreuna viitorul”.

Eu zic asa…i-ati basistii si mergeti undeva sa va faceti viitorul impreuna,OK?

Daca va plac articolele nu uitati sa dati un like aici si share. Citeste si da mai departe!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.