dna elena udrea
Opinie

DNA Elena Udrea

Desi ma pregateam sa scriu ca DNA incepe sa para un fel de Nufarul in cazul lui Basescu si al Elenei Udrea iata ca azi o raza de speranta apare…

Elena Udrea va fi dusa la DNA cu mandat si evidenta ca isi va cocota poseta scumpa, de marca SIC, in duba trimisa cu dedicatie. Cam mult le-a luat pana sa faca miscarea asta dar probabil ca au asteptat pana vechii acoliti au inceput sa verse tot ce stiu si tot ce au facut.

Ea, probabil ca se astepta sa vina si momentul asta si probabil ca se asteapta ca finalul sa fie fara suspans adica undeva la Jilava..Rahova..cat mai aproape de domiciliu.

De ce zic asta? Pai tocmai s-a pornit o ditamai campania din partea Realitate TV in care se tot dezbat conditiile din inchisorile din Romania.

Cred ca e partea a doua a contractului dupa cel din campania electorala. Tinta va fi probabil va fi ca intr-un final, Elena Udrea, sa beneficieze de conditii de cazare mai decente.

Pai ar putea Elena Udrea sa bea apa strecurata prin vata sau prin ciorap? Eventual prin absorbant? Io zic ca ar putea… Io zic sa-si revina la statutul de fata de Plescoi si sa suporte rigorile legii.

Ia sa mai scape sapunul si figurile portocalii…

Desi Basescu pare intangibil inca e posibil ca tactica DNA sa fie inteligenta in sensul ca mai intai ii aresteaza si ii sperie clica astfel incat sa vomite tot ce stiu urmand ca intr-un final apoteotic sa fie saltat si Baselu.

De preferat inainte sa se mute in vila si inainte sa beneficieze de tot ce i se cuvine unui fost sef de stat. E criza..taiem costurile.

DNA Udrea… asta ti se intampla daca nu ti-a placut salamul sasesc si l-ai dat pe babicul de Constanta. In curand vei fi colega de celula cu vrajitoarele Oanei Zavoranu… sa vezi ce te trag alea prin strap-on ..

Tableta ta nu va mai avea iOS ci SOI… Nu va avea touch screen ci mai degraba Caci Scream…

Parfumul nu va mai fi de DIOR ci de Dihor… 🙂

DNA Elena Udrea nu inseamna D-na Udrea. Clar? Ah…nota bene… posibil sa servesti la micul dejun Salam Victoria cu ceapa…ca in campania electorala.. Desigur..la sarbatori.

Daca va plac articolele nu uitati sa dati un like aici si share. Citeste si da mai departe!

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.