Delirul marinarului

Delirul marinarului

Aseara a iesit iar cucul sa faca spectacol de la tribuna prezidentiala.Ca de obicei spectaolul a fost unul de joasa speta ca un fel de shaorma cu de toate.

A dat in justitie,in rusi,in Lukoil, in servicii..in toata lumea. Nu stiu pe cine mai suporta in afara de Udrea si cativa slugoi care inca il mai slujesc. Poate ca nici familia nu il mai suporta?

Familia,da. Pentru ca le baga bani in casa..si nu neaparat din salariul de bugetar din care a trait toata viata lui. De fapt sa fim seriosi..salariul de bugetar a fost piece of cake.

Eu personal, in afara faptului ca il urasc pe basescu traian, nu pot sa ii inteleg jocul mizerabil.Si nici mentalitatea sustinatorilor lui. In special comentatorii de pe Hotnews..se stiu ei. 🙂

Legat de justitie..se pare ca nimeni nu mai are voie sa comenteze..cu o singura exceptie..Basescu. Pai de ce nu are voie el sa dea informatii din dosare sau primite de la servicii? Ah?

Apoi legat de Lukoil. Nu cred ca are nimeni vreo simpatie deosebita pentru rusi dar, pentru ca exista un mare DAR, vorbim despre un important agent economic care are dreptul firesc de a-si apara interesele.

Si intrebarea care se pune este: Oare intr-o tara civilizata procuratura nu discuta cu factorii de decizie economica inainte sa ia o masura punitiva asupra unui agent economic? Ca nu spune nimeni sa nu se ia masuri daca s-a incalcat legea?

Imi e lehamite de sistemul pe care l-a proposit basescu traian si nu mai suport delirul de fiecare zi din partea lui si a acolitilor lui.

Daca va plac articolele nu uitati sa dati un like aici si share. Citeste si da mai departe!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.