darius valcov
Opinie

Darius Valcov colectionarul

Darius Valcov pare pasionat de arta. Daca tablourile descoperite sunt ale lui atunci e un adevarat colectionar si in acelasi timp un adevarat mester Manole.

Cum ce legatura are cu mesterul Manole? Da, e adevarat ca Manole a zidit-o pe Ana…dar el a zidit tablourile…si uite ca nu s-au daramat peretii caselor unde au fost incastrate aceste opere de arta.

El poate fi foarte bine sa dea numele unei intregi aripi a muzeului de arta. Aripa Darius Valcov.

Un tanar politician crescut de tatucul Basescu Traian se afla acum in arest la domiciul in imposibilitatea de a-si admira colectia de tablouri. S-aur putea insa apuca de pictat. La cate tablouri a vazut la viata lui cred ca ar trebui sa performeze binisor macar la nivel de amator.

Spre binele lui ar trebui sa picteze icoane. Se pare ca a apela la divinitate te poate scapa de Beciul Domnesc.

Multi s-au grabit sa aprecieze deschiderea lui de a fi arestat insa eu suspectez altceva. Eu am vaga banuiala ca de fapt in dorinta de a-i potoli pe procurori sa mai caute ce a zidit a facut acest gest.

De buna seama ca multe lucruri raman de elucidat….de unde provin acele tablouri, cum au intrat in tara fara sa fie descoperite, in ce perioada au intrat in tara.

Pe de alta parte astept sa vad reactia lui Victor Ponta care l-a laudat ca fiind cel mai bun ministru de finante. Ministru sau menestrel?

Oare s-au terminat in tara asta oamenii care isi merita o pozitie de ministru? Ok, trebuie sa aiba si spirit antreprenorial…dar nu si infrational. Cica pozitia de ministru este o demnitate ce inseamna dedicare pentru societate iar realizarea pe plan personal vine din punerea in slujba societatii nu in slujba propriei bunastari.

Marea dezamagire vizavi de Darius Valcov, in opinia mea, nu vine neaparat din ceea ce a facut ci mai ales din faptul ca ar fi trebuit sa fie reprezentatul unei noi generatii. De unde sa vina schimbarea? De la gradinita? De la scoala primara?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.