cocos udrea bica
Opinie

Cu familia la brutarie

Cu familia la brutarie e noul trend al anului 2015. Daca anul trecut au intrat la pachet Mircea Cosma si al sau fiu Vlad acompaniati de presedintele consiliului judetean Constantin Nicolescu impreuna cu fiica acestuia au deschis calea celor doi fruntasi din PSD, Hrebe SR. si Hrebe JR. iata ca inceputul anului 2015 ni-i reuneste pe Cocosi in spatele gratiilor.

Se pregateste si mama lor vitrega sa le urmeze.

Cu familia ar trebui sa urmeze il capo del tutti capi si am sa detaliez de ce… de parca ar mai trebui sa detaliez…

Odata cu deschiderea dosarului Microsoft au fost pusi la pastrare, la macerat, importanti lideri din partidul portocaliu si acestia au inceput sa-si dea drumul la guritele lor pofticioase.
Ce am aflat? Lucruri care se stiau dar care erau tinute oarecum secret…metodele de sponsorizare din campaniile electorale.
Vrei functie? Cotizezi la partid din spaga pe care ai primit-o ca urmare a faptului ca ai primit functie…sa ai fost lasat sa iei parte la prada.

Asadar… ca si in cazul Adrian Nastase, caz in care nu au fost probe directe impotriva sa in privinta fondurilor din campania electorala, avem un nou caz de bani negri spalati prin campania electorala a PDL si a fostului presedinte, sa zicem, Basescu Traian.
Ce alt beneficiar au mai avut fondurile negre? Odrasla prezidentiala cu buze bine ingrijite a beneficiat pentru europarlamentare tot din acele fonduri.
Concluzia mea e ca ar trebui sa pateasca toti cei care s-au dedulcit la fonduri si functii pe banii statului sau ai Microsoft acelasi lucru pe care l-a patit si Adrian Nastase.

Apoi ar mai fi cazul Basescu Traian care inca mai e calare pe piedestalul multor basisti. Acestia inca il mai cred nevinovat.
Sa zicem ca ar fi asa..dar:
In familia lui: Elena a fost combinata cu fiul lui Hrebe si s-a casatorit cu SIDA…fiul lui Bebe Ionescu..implicat intr-un caz penal… vine si randului lui. In plus…a beneficiat de banutii Microsoft se pare.
Ioana, notar de mare succes, cu multi clienti directionati catre ea ca urmare a faptului ca tati e capo del tutti capi…s-a maritat cu cumparatorul de drepturi litigioase implicat in cazuri penale.
Doamna Basesescu…saraca…a fost o prezenta discreta.
Coboram… Elena Udrea, inculpata…Videanu,arestat..Multe alte figuri din varful PDL sunt in declaratiile denuntatorilor din dosarul Microsoft.

Intrebarea mea… Sa fi fost Ali Baba cinstitul intre cei 40+ de hoti? Ma indoiesc….. Voi toti cei care asteptati ziua razbunarii…puneti sampania la rece… Toti se vor duce…la racoare… 🙂
Daca va plac articolele nu uitati sa dati un like aici si share. Citeste si da mai departe!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.