jijilica
Opinie

Combinatii de neinteles

Combinatii. Daca accesezi site-urile de stiri online din Romania stai si te intrebi daca ceea ce vezi in fiecare seara la TV e adevarat.Sau in online primeaza doar banii?

Sa dau cateva exemple:

Pe site-ul hotnews este afisat un widget cu stiri sportive de la GSP.ro (membra a grupului Intact…Voiculescu..gen 🙂 )

Pe site-ul Antena 3 poti vedea articole care odata accesate te duc pe site-ul Adevarul.ro..de fapt chiar deasupra titlului scrie si site-ul de unde provine stirea.

Legat de exemplul din urma nedumerirea e mai mare cu atat mai mult cu cat aseara Mircea Badea a prezentat un material CBS, din emisiunea 60 minutes , in care se presupune ca ar fi vorba de Cristian Burci patronul adevarul.ro , Prima TV,etc.

Inca o chestie care mi se pare oribila…sa o vad pe Macovei peste tot…muratura asta apare pe toate site-urile frate…inclusiv pe cele ale trustului Intact.

Prieteni, va rog, putina curatenie in online. Nu e indeajuns ca folositi niste metode tampite de a creste traficul pe toate site-urile voastre? Titluri si poze inselatoare?

P.S. : Dezvaluirile de aseara nu mi s-au parut extraordinare daca ne legam de Burci insa materialul este cutremurator daca ne aducem aminte vremurile respective.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.