Combinatii de neinteles

Combinatii. Daca accesezi site-urile de stiri online din Romania stai si te intrebi daca ceea ce vezi in fiecare seara la TV e adevarat.Sau in online primeaza doar banii?

Sa dau cateva exemple:

Pe site-ul hotnews este afisat un widget cu stiri sportive de la GSP.ro (membra a grupului Intact…Voiculescu..gen 🙂 )

Pe site-ul Antena 3 poti vedea articole care odata accesate te duc pe site-ul Adevarul.ro..de fapt chiar deasupra titlului scrie si site-ul de unde provine stirea.

Legat de exemplul din urma nedumerirea e mai mare cu atat mai mult cu cat aseara Mircea Badea a prezentat un material CBS, din emisiunea 60 minutes , in care se presupune ca ar fi vorba de Cristian Burci patronul adevarul.ro , Prima TV,etc.

Inca o chestie care mi se pare oribila…sa o vad pe Macovei peste tot…muratura asta apare pe toate site-urile frate…inclusiv pe cele ale trustului Intact.

Prieteni, va rog, putina curatenie in online. Nu e indeajuns ca folositi niste metode tampite de a creste traficul pe toate site-urile voastre? Titluri si poze inselatoare?

P.S. : Dezvaluirile de aseara nu mi s-au parut extraordinare daca ne legam de Burci insa materialul este cutremurator daca ne aducem aminte vremurile respective.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.