cocos udrea bica
Opinie

Black friday de la DNA!

Black Friday a inceput in avans cu oferte de la DNA. Vorba romanului ca pestele de la cap se impute si aseara am avut dovada ca asa si e.

Alina Bica Bobina Fofina a intrat in oferta de reduceri la capul DIICOT. Si asta ne place! Ne place mult!

Daca atunci cand au aparut pozele de la Paris ne intrebam in ce tara traim acum ne intrebam: Si totusi…in ce tara traim?

Cum e posibil ca seful luptei impotriva crimei organizate sa fie implicat in, ghici ce, crima organizata? Si care e urmatoarea tinta a DNA? Eu vad ca ei destructureaza o retea care, coincidenta naibii, au toti legatura cu Elena Udrea.

Sa fie asta semnalul ca urmeaza ea? Caci daca urmeaza ea…sigur urmeaza cel care a protejat-o timp de 10 ani. Stiti despre cine vorbesc,nu?!

As vrea sa sper ca lucrurile se intampla independent de faptul ca Iohannis a castigat alegerile si nu e doar un Black Friday, o spoiala in ochii populatiei.

Poporul vrea acum sa vada „sange” din toate taberele si asteapta sacrificiul suprem. Sacrificiul celui care ne-a furat 10 ani din viata.

De nu se va intampla asa, cu siguranta ca atat cei care au votat Ponta cat si cei care au votat Iohannis din convingere se vor revolta si nu va fi deloc o primavara.

Parerea mea!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.