Canicular

Canicular e afară dar nu și înăuntru. Mergând pe holul clădirii din oțel și sticlă mă face să mă simt un pic înfrigurat. Eram cu gândurile mele și mă duceam cu o hârtie la șef ca să mi-o aprobe.
Deodată aud glasul care mă face de fiecare dată să tresar. Nici nu e nevoie ca să mă întorc ca să știu că e ea. Ea, cea care îmi face inima să-mi tresară în…pantaloni. 
O văzusem și mai devreme și simțisem un zvâc molcom în zona cracilor.
Să mă întorc? Să nu mă întorc?  Să o fac pe interesantul și să nu ma întorc? Rahat..chiar nu pot să îi rezist.. Așa că fac o mișcare la 180 de grade și ii ofer un zâmbet ce cred că de fapt e mai mult un rânjet. 
Ea? E wow și azi. O fustița scurtă ce îi lasă coapsele ademenitoare să își miște cărnița bine lucrată la sală completată de o cămăsuța în stilu ei bine cunoscut ce îi pune în evidență sânii ce arată ca două rachetele balistice.
Ea, spre surpriza mea, venea rapid spre mine ceea ce m-a luat complet prin surprindere..mai ales că la viteza aia deja sânii ei mai că doreau să rupă bariera cămășii ce ii strivea ca o centură de castitate .Deja simțeam cum o briză răcoroasă îmi cuprinde pantalonii și priveam siderat cum distanța dintre noi se micșorează vertiginos…
Hopaaaa…ce naiba să fac? Ce să-i zic?mă tăiară toate apele cand ajunse în dreptul meu și se aplecă spre urechea mea…
Îmi spune:”Băi, vezi în puiii mei că ai șlițul deschis la pantaloni. Ți-au văzut deja toate colegele mickey moușii de pe chiloți. Te rog eu mult să te închei „
Am paralizat instant și m-am întors cu spatele și mi-am aranjat tinuta îndelung aerisită și am dat bir cu fugiții șuerând printre dinți un mulțumesc iar în gand o înjurătură. Din momentul ăla am scos-o de la suflet.

CITESTE SI „BANCURI RAZI DE TE….”

2 Comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.