FUN

ASTA INSEAMNA SA FII DUS (VIDEO)

DUS? Fara tigle pe casa? Personajul din clipul de mai jos imi pune o multime de intrebari la care nu cred ca voi avea raspuns prea curand.

In primul rand, cum a putut sa ajunga candidatul numarul 1 pe lista PDL la consiliul Primariei Municipiului Bucuresti.

Apoi, sa-mi fie iertat, cum a reusit aceasta fata sa termine Facultatea de Jurnalism? Si comunicare cica… 🙂 Din ceea ce comunica ea eu nu inteleg absolut nimic. Doar cuvintele. Insailarea lor intr-o forma de monolog depaseste puterea mea de procesare. O fi timpul sa-mi fac un upgrade de procesor si memorie RAM?

Ori, daca cineva pricepe care e ideea discursului ei eu promit sa-mi fac un epilat inghinal. 🙂 Asemenea lui Xamolxe sau a lui Decebal, ori Burebista..vedeti voi in clip despre cine mai pomeneste.

CITESTE SI „CANICULAR”

Pe scurt.Aceasta fata, care sper ca nu este fiinta multicelulara si se inmulteste ca atare, a fost numarul unu pe lista la ultimele alegeri locale in Bucuresti. Acest lucru s-a intamplat din dorinta Pedeleilor de a avea un simplu cetatean pe lista. Asa ca au organizat un concurs de proiecte. Ei bine, proiectul ei a castigat. Era vorba de plantat copaci.Caci ea tot de plantat copaci bate campii.

Ah, si mai bate campii despre comunicare. Or comunicare are trei elemente SIMPLE: emitator, canal, receptor. Adica de exemplu eu (emitator) iti transmit prin intermediul acestui (site) tie (receptor) un mesaj, o ideea. In general, ideea emisa de emitator nu ajunge niciodata 100% catre receptor. Problema in cazul ei e ca procentul este 0%.

Totusi, are o calitate. Poate fi cu mare usurinta un actor de stand-up comedy. Bine, e adevarat, unul de la care nu intelegi nimic dar razi de te prapadesti. Unul DUS

BRAVO PDL (PNL)

Acestea fiind zise, te invit sa urmaresti scurtul clip de mai jos:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.