Fotbal

Dinamo Kiev – Steaua 3-1 Concluzii

Aseara am asistat la un meci bunicel din partea Stelei desi rezultatul nu ar putea sa reflecte acest lucru.In primul rand mi-a placut tactic Steaua pana la primul gol.

Se vedea clar asezarea 4-4-1-1 cu Keseru (Che she riu asa cum ii zicea comentatorul) varf impins, asezare ce a blocat cu succes atacurile lente, in opinia mea, ale ucrainenilor.

Ce constat de cateva meciuri bune e ca avem cumva o bresa in aparare si asta cred ca se trage de fapt de la mijlocasul defensiv care ar trebui sa umple spatiul acolo.

Primul gol de altfel a venit din plasarea unei mingi peste zid intr-o zona unde astepta Sanmartean un pic cam aerian si care nu ar trebui sa aiba acel lor.

Desi Dinamo Kiev a dominat partida as putea spune ca Steaua a avut ocaziile mai clare si ca scorul e unul prea aspru mai ales tinand cont de felul in care au marcat golurile 2 si 3.Primul dupa un fault asupra lui Keseru si al doilea dupa un hent evident.

Bine macar ca am avut si noi parte de un gol superb marcat de Rusescu…care imi aduce aminte de faptul ca Ianca a fost preferat in locul lui…de ce?! Trebuie vandut si de aceea trebuie aratat lumii in Europa League? Mai mult rau faci daca nu il pui pe Ianca sa joace constant in campionat ca sa se rodeze…

Pana una alta ramanem in statistica cu scorul de 3-1 in favoarea celor de la Dinamo Kiev insa sansele de calificare raman intacte.Totodata sper ca revenirea lui Bourceanu sa limpezeasca apele la mijlocul terenului si sa astupe gauroiul din aparare…pentru ca la meciul de aseara nu se mai potriveste scuza lui Galca precum ca apara gauri in aparare pentru ca atacam.

Ah..era sa uit…am un remarcat pentru meciul de aseara.. Latovlevici care a facut un meci mult mai consistent decat ce a aratat in ultima vreme.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *