Fotbal

CS Universitatea din nou cu leul pe piept

 

Universitatea

Redau mai jos comunicatul clubului craiovean cu privire la stema:

craiova

Craiovenii se leagă de acea pagină de ziar, care prezintă „noua emblemă a Clubului Sportiv U Craiova”, dar şi de prezenţa leului pe stema judeţului Dolj, pentru a susţine teoria că sigla este şi a fost mereu a lor.

„Leul este un simbol al Olteniei, aşadar noua emblemă a clubului îşi are ca principală sursă de inspiraţie stema judeţului. Stema judeţului nu poate fi confiscată de un individ.

Totodată, ţinând cont de semnificaţia literei U, dispusă concentric de cinci ori, reiese în mod clar că stema a fost gândită şi concepută pentru toate cele cinci secţii ale Clubului Sportiv Universitatea Craiova – handbal, fotbal, atletism, tenis de masa şi volei – nicidecum pentru una singură, în speţă fotbalul.

Stema cu leul aparţine Clubului Sportiv Universitatea Craiova şi nu a plecat niciodată din patrimoniul său. Clubul Sportiv Universitatea Craiova nu are nevoie să iniţieze un proces pentru a cere ceva ce deţine. Din niciun act prezentat de Adrian Mititelu sau de oricine altcineva nu rezultă că Clubul Sportiv

Nu rezultă din nici un act că Universitatea Craiova ar fi cedat vreodată stema unei entităţi apărută după 1994. Mai mult, la OSIM, Adrian Mititelu a înregistrat pe numele unor personaje cunoscute două steme modificate”

Felicitari si mult succes in noua editie a campionatului!

Prezenta echipelor cu traditie in primul esalon este foarte importanta daca ne dorim cresterea nivelului Ligii 1 in primul rand dar si al fotbalului romanesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.